Naar verluidt: 'Ten Hag staat op het lijstje van Bayern München'

door Bart Veenstra 93

Bron The Athletic

Naar verluidt: 'Ten Hag staat op het lijstje van Bayern München'

door Bart Veenstra 93

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 3 mei

'Ten Hag staat op het lijstje van Bayern München'

Waar ligt de toekomst van Erik ten Hag? Het is de grote vraag richting het volgende seizoen. Op dit moment is de Haaksberger nog trainer van Manchester United, maar de vraag is of hij mag aanblijven bij de Engelse topclub. Ten Hag, die ook aan Ajax werd gelinkt, wordt nu door BILD gelinkt aan Bayern München. De Duitse topclub is vanwege het aanstaande vertrek van Thomas Tuchel op zoek naar een nieuwe trainer. Onlangs ketste de komst van trainer Ralf Rangnick af.

Donderdag 2 mei

'Liverpool overweegt 'ontsnappingsclausule' Kudus te activeren'

Liverpool heeft naar verluidt interesse in de diensten van Mohammed Kudus, zo laat de doorgaans goed ingevoerde David Ornstein weten in de The Athletic FC Podcast. De Ghanees - op dit moment spelend bij West Ham United - zou een 'ontsnappingsclausule' in zijn contract hebben staan, hetgeen een zomerse overname mogelijk zou maken. De journalist hangt geen bedragen aan de clausule. Ornstein zelf denkt overigens dat de behendige linkspoot na dit seizoen nog bij zijn huidige club in Londen te bewonderen is. 'Hij is nieuw bij de club. Tot nu toe doet hij het geweldig. Ik denk dat hij voorlopig nog even wil blijven.' Kudus draait met zeven treffers en vijf assists een sterk debuutseizoen in de Premier League. Met zijn ploeg West Ham bekleed de Ghanees op dit moment de achtste plaats in de competitie.

Ajax Showtime stelt community-regels op: bekijk het hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.