Kees Jansma schrijft biografie Sneijder

door Bart Veenstra 0

Kees Jansma schrijft biografie Sneijder

door Bart Veenstra 0

Laatst geüpdatet

Sportjournalist Kees Jansma gaat een biografie schrijven over Wesley Sneijder. De oud-Ajacied en Jansma tekenden donderdagmiddag een contract bij Marieke Derksen, hoofd van Inside Uitgeverij. Dit valt te lezen op de website van Veronica Inside.

Jansma gaf al eerder aan graag een boek te willen schrijven over het leven van Sneijder. Het is op dit moment overigens nog niet bekend wanneer het boek over de geboren Utrechter zal verschijnen.

Sneijder besloot in augustus definitief een einde te maken aan zijn imposante carrière. De middenvelder brak door bij Ajax en speelde daarna in het buitenland voor Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa. Met Internazionale won hij de Champions League, terwijl hij met het Nederlands elftal successen had tijdens de WK's van 2010 en 2014. Sneijder liet in augustus weten graag zaakwaarnemer te willen worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.