Hummels onder de indruk van aanvalsspel Ajax: 'Spelen echt geweldig voetbal'

door Bart Veenstra 14

Bron AS

Hummels onder de indruk van aanvalsspel Ajax: 'Spelen echt geweldig voetbal'

door Bart Veenstra 14

Bron AS

Laatst geüpdatet

Mats Hummels hoopt woensdagavond met Borussia Dortmund revanche te kunnen nemen voor de eerdere 4-0 nederlaag tegen Ajax. De verdediger is ervan overtuigd dat zijn elftal beter voor de dag kan komen, al is hij wel op zijn hoede voor de aanvalsdrift van Ajax.

'We willen natuurlijk een veel betere wedstrijd spelen dan twee weken geleden. Vanaf het begin willen we laten zien dat we deze wedstrijd willen winnen, dat we dominant zijn en dat we de bal niet te makkelijk verliezen', aldus de ervaren Duitse verdediger dinsdag tijdens de persconferentie.

Hummels hoopt dat Borussia Dortmund vooral heeft geleerd van de 4-0 nederlaag tegen Ajax. 'Als we de tactieken beter hadden toegepast, hadden we een veel betere wedstrijd gespeeld', zegt Hummels, die wel toegeeft dat Ajax in aanvallend opzicht een heel sterk team heeft.

Hummels onder de indruk van aanvalsspel Ajax

'Ze hebben veel verschillende manieren van aanvallen. Dušan Tadić is een geweldige buitenspeler', aldus Hummels, die aangeeft dat Ajax qua aanvallende speelstijl heel dynamisch is en veel diepgang heeft. 'Die hele speelstijl is echt goed, Ajax speelt geweldig voetbal. De individuele kwaliteiten komen tot hun recht als andere spelers slim spelen. De hele manier waarop - vooruit voetballen - is succesgericht en leuk om naar te kijken.'

Ontvang een welkomstkrediet tot wel €100,- als je een account opent bij Bet365!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties