[Update] PSG kondigt komst Fabián Ruiz officieel aan

door Cristian de Jong 16

Bron PSG

[Update] PSG kondigt komst Fabián Ruiz officieel aan

door Cristian de Jong 16

Bron PSG

Laatst geüpdatet

Fabián Ruiz is één van de potentiële drie nieuwkomers bij Paris Saint-Germain. Fabián verruilt Napoli voor de kampioen van Frankrijk en komt dus niet in actie voor de Italianen tegen Ajax in de Champions League. De Spaanse middenvelder moet naar verluidt zo'n 25 miljoen euro opleveren en tekent een contract voor vijf jaar, dat meldt Le Parisien.

Napoli, dat in 2018 zo'n 30 miljoen euro betaalde aan Real Betis voor de transfer van Fabián, moet het dus onder andere in de Champions League doen zonder de zesvoudig international. De middenvelder is al in Parijs om zijn medische keurig te voltooien.

In de drie seizoenen die Fabián speelde voor Napoli, speelde hij 125 wedstrijden waarin hij 14 keer het doel trof. Ajax speelt op 4 oktober de eerste wedstrijd tegen Napoli in de Champions League, thuis in de Johan Cruijf ArenA. De week erna reist de ploeg van Alfred Schreuder af naar Italië voor de uitwedstrijd.

Update - PSG kondigt komst Fabián Ruiz officieel aan

Paris Saint-Germain heeft de komst van Spaans-international Fabián Ruiz officieel aangekondigd. De middenvelder tekent een contract tot juni 2027 in Parijs. PSG maakt een bedrag van ongeveer 21,5 miljoen euro, plus bonussen, over aan Napoli. Dit betekent dus ook dat Napoli het in de Champions League zonder de vijftienvoudig international moet doen. De eerste ontmoeting tussen Ajax en Napoli is op 4 oktober in Amsterdam. De week erna spelen de Italianen thuis, in Napels.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.