Dekker en Go Ahead na halfjaar uit elkaar

door ArthurV 10

Dekker en Go Ahead na halfjaar uit elkaar

door ArthurV 10

Laatst geüpdatet

Vince Gino Dekker en Go Ahead Eagles nemen na een halfjaar alweer afscheid van elkaar. Dat maakte de club uit Deventer maandag bekend.

Voor Dekker was het seizoen 2018/19 er één om erg snel te vergeten. De linksbuiten maakte in de zomer van 2018 de overstap van Ajax naar AZ, maar kwam in Alkmaar nauwelijks aan spelen toe. Nadat het contract van Dekker bij AZ werd ontbonden, pikte Go Ahead de vleugelspeler op. Maar net als bij AZ, werd ook het avontuur bij Kowet niet wat hij er vooraf van gehoopt had.

Naast Dekker, neemt Go Ahead ook afscheid van Julian Lelieveld, Dennis Hettinga, Desney Bruinink, Jairzinho Slijngard, Gor Agbaljan, Jeff Stans, Bruno Andrade, Joey Groenbast, Orhan Džepar en Giovanni Büttner. 'Wij zijn hen dank verschuldigd voor hun inzet voor de club, in hoofdmacht en beloftenteam. We wensen ze vanzelfsprekend alle goeds toe in hun verdere loopbaan', aldus technisch manager Paul Bosvelt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.