'Chelsea bereid te luisteren naar geïnteresseerde clubs voor Ziyech'

door Terrence Riepma 37

Bron The Telegraph

'Chelsea bereid te luisteren naar geïnteresseerde clubs voor Ziyech'

door Terrence Riepma 37

Bron The Telegraph

Laatst geüpdatet

Chelsea zou volgens The Telegraph bereid zijn om te luisteren naar clubs die een bod willen doen op Hakim Ziyech. De aanvaller werd recentelijk in verband gebracht met Borussia Dortmund en FC Barcelona, die de oud-Ajacied in de winter op huurbasis zouden willen overnemen.

Ziyech speelde dit seizoen pas 182 minuten in de Premier League en hoeft niet te rekenen op een vaste plek in de basis onder Thomas Tuchel. Borussia Dortmund en FC Barcelona zouden de Marokkaan dan ook graag willen huren van de Londense club om hun aanval te versterken.

Tuchel wil Ziyech niet verhuren

Chelsea zou volgens The Telegraph echter geen interesse hebben in het verhuren van Ziyech. Wél zou er worden geluisterd naar clubs die een bod willen doen op de 28-jarige dribbelaar om hem permanent over te nemen.

Dat Ziyech niet zou worden verhuurd door Chelsea, komt volgens de Britse krant door het feit dat de huidige koploper van de Premier League nog actief is in vijf competities. De breedte van de huidige selectie zou dan van pas kunnen komen en op die manier kan Ziyech rekenen op speeltijd bij Chelsea. In Londen heeft de aanvaller nog een contract tot en met de zomer van 2025.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties