Naar verluidt: 'De Jong op transferlijst gezet bij FC Barcelona'

door Terrence Riepma 71

Bron AS

Naar verluidt: 'De Jong op transferlijst gezet bij FC Barcelona'

door Terrence Riepma 71

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 18 november
'De Jong op transferlijst gezet bij FC Barcelona'

Frenkie de Jong zou volgens El Chiringuito op de transferlijst van FC Barcelona gezet zijn. De Catalaanse club verkeert in de nodige financiële problemen en om geld vrij te maken, moeten er spelers worden verkocht. De Jong is een speler die veel geld op zou moeten leveren voor Barça, denkt journalist José Álvarez. Transfermarkt schat de waarde van de oud-Ajaxmiddenvelder op zo'n 90 miljoen euro.

Woensdag 17 november
'Xavi wil intern overleg voeren over huurtransfer Ziyech'

Hakim Ziyech begint steeds meer een optie te lijken voor FC Barcelona, zo weet SPORT te melden op woensdagochtend. Volgens de Catalaanse club wil trainer Xavi deze week nog intern overleg voeren over de aanvaller, die momenteel nog bij Chelsea onder contract staat. Barça zou de oud-Ajacied in de winter willen huren van de Londense club.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties