Bojan treft oud-teamgenoot Iniesta in Japan en tekent bij Vissel Kobe

door Melle Goekoop 7

Bron AS

Bojan treft oud-teamgenoot Iniesta in Japan en tekent bij Vissel Kobe

door Melle Goekoop 7

Bron AS

Laatst geüpdatet

Bojan Krkić heeft een nieuwe club gevonden. De oud-Ajacied heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij het Japanse Vissel Kobe, zo meldt AS. Hier komt hij een oude bekende tegen in de vorm van Andrés Iniesta, waar hij bij FC Barcelona mee samenspeelde. Thomas Vermaelen, een andere oud-Ajacied, speelt ook bij de club.

Bojan Brak op jonge leeftijd door bij FC Barcelona en leek een prachtige toekomst tegemoet te gaan. Het liep echter anders voor de Spanjaard. Het lukte hem niet om definitief door te breken in Catalonië en vertrok naar AS Roma. Daar kende de aanvaller ook weinig succes en hij keerde na twee jaar, waaronder één jaar op huurbasis bij AC Milan, terug naar FC Barcelona.

De Catalaanse club verhuurde hem direct voor een seizoen aan Ajax met een optie voor een extra seizoen. In dienst van de Amsterdammers maakte hij vier doelpunten in 24 wedstrijden. Na afloop van zijn eerste seizoen bij Ajax maakte hij bekend niet nog een extra jaar te willen blijven. Hierna volgden periodes bij Stoke City, Mainz, Alavés en Montreal FC. Nu gaat de dertigjarige Bojan een avontuur aan in Azië.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties