'Ziyech gaat de Europese top halen'

door AFCARoan 5

'Ziyech gaat de Europese top halen'

door AFCARoan 5

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech ontpopt zich de laatste weken meer en meer tot een belangrijke spil op het middenveld van Ajax. En dat is ook de mannen van het RTL-praatprogramma Voetbal Inside niet ontgaan.

Johan Derksen constateert dat het zelfvertrouwen van Ziyech langzamerhand terug begint te komen. 'Hij had wat aanpassingsproblemen bij Ajax, maar we zien inmiddels weer iets terug van de Ziyech van Twente. Ik denk dat Ajax bij toeval een wereldaankoop heeft gedaan. En wat denk je dat je nog gaat verdienen aan die jongen?', werpt de oud-hoofdredacteur zijn blik alvast vooruit op de transfersom die Ajax kan afdwingen bij een toekomstige verkoop van Ziyech.

Ook Gertjan Verbeek is onder de indruk van de zomerse aanwinst van Ajax en dicht hem een grote toekomst toe. 'Als hij laat zien dat hij Ajax continu bij de hand kan nemen, net zoals hij bij Twente deed, dan gaat hij absoluut de Europese top halen', aldus de trainer van VfL Bochum.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.