'Voor Lainez zou Nederland goed zijn'

door NielsOpdam 6

'Voor Lainez zou Nederland goed zijn'

door NielsOpdam 6

Laatst geüpdatet

Mario Carrillo, oud-trainer van Club América, hoopt dat Diego Lainez Ajax verkiest boven Real Betis. Dat vertelt Carrillo in gesprek met het Mexicaanse ESPN.

'Nederland zou goed zijn, omdat hij daar op zijn favoriete positie (rechtsbuiten, red.) kan spelen', opent de oud-trainer van Club América. 'Ook is het van oudsher een land waar jonge, aanvallende spelers worden gewaardeerd. Kijk naar Lozano, die doet het geweldig. Hij zit in een prima proces.'

John Sutcliffe, verslaggever van ESPN, sluit zich aan bij Carrillo. 'Hij moet naar Holland. We hebben gezien dat het een goede eerste stap in Europa is voor een Mexicaanse voetballer. De eerste stap zou dan PSV of Ajax zijn.' Donderdagochtend meldde De Telegraaf dat Ajax en Club América een akkoord naderen over de transfersom van Lainez.

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.