[Update V] Real Betis bevestigt komst Lainez

BVeenstra, 11-01-2019 om 07:05, 196685 views, De Telegraaf; VI, Real Betis | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-target Diego Lainez heeft in de afgelopen dagen diverse keren herhaald dat hij een vertrekwens heeft en graag naam wil gaan maken in Europa. Dat schrijft De Telegraaf zaterdagochtend. De krant geeft daarnaast aan dat Ajax nog altijd in gesprek met de club uit Mexico is over een transfersom.

Volgens het dagblad ligt het bod van Ajax van ruim elf miljoen euro, bonussen en een flink doorverkooppercentage nog altijd op tafel. Bovendien verlopen de gesprekken tussen Ajax en Club América in een goede sfeer. Lainez zelf rekent erop dat zijn huidige club mee zal werken aan een transfer.

De Telegraaf schrijft dat Lainez altijd een voorbeeldprof is geweest. Toen Club América in de play-offs streed om het kampioenschap hield hij de 'Ajax-boot' af. Met zijn spel had hij toen in de halve finale en finale een belangrijk aandeel in de landstitel.

Bij Ajax kan Lainez een mogelijke opvolger worden van David Neres. De Braziliaan zou volgens De Telegraaf op de nominatie staan om te vertrekken naar Guangzhou Evergrande. De Chinese club heeft een bod gedaan van dertig miljoen euro en mocht dit bod worden verhoogd naar ongeveer veertig miljoen euro, valt een transfer van de 'ontevreden speler' niet uit te sluiten.

Update - 07.05 uur (10 januari 2019) - Clubs naderen akkoord over transfersom Lainez

In De Telegraaf valt donderdagochtend te lezen dat Ajax en Club América een akkoord naderen over de transfersom van de transfer van Diego Lainez. De Mexicaan lijkt de directe opvolger te worden van David Neres, die op zijn beurt naar China lijkt te vertrekken. Ajax heeft er vertrouwen in dat Lainez er direct zal staan en om die reden wordt er niet nog een extra vervanger voor Neres gehaald.

Bovendien verwacht Ajax ook veel van Vaclav Cerny, die na zijn kruisbandblessure grote stappen zou maken. Verder maakt ook aanwinst Lassina Traoré tot dusver een sterke indruk.

Update II - 13.30 uur (10 januari 2019) - 'Ajax en Club América akkoord over Lainez'

Ajax en Club América hebben een akkoord bereikt over de transfer van Diego Lainez, zo meldt De Telegraaf donderdagmiddag. Toch is een transfer nog geen zekerheidje: de Amsterdamse club leeft tussen hoop en vrees, zo valt te lezen.

De krant schrijft dat Real Betis met een bliksembezoek aan Mexico een alles-of-niets-poging waagt om Lainez alsnog binnen te halen. Ajax zelf hoopt dat de aanvaller, die al meerdere keren zijn voorkeur voor de Amsterdamse club uitsprak, beseft dat Ajax de ideale springplank is richting de Europese top en dat het spel van het team van Erik ten Hag hem op het lijf is geschreven. De keuze is nu aan de Mexicaan.

Update III - 14.55 uur (10 januari 2019) - 'Kamp Lainez hakt donderdag knoop door'

De verwachting is dat Diego Lainez en zijn Mexicaanse begeleiding donderdag de knoop doorhakken wat betreft de toekomst van de speler, zo meldt Voetbal International. Op dit moment is het ochtend in Mexico, waardoor de dag aldaar 'nog lang' is. Het medium geeft daarnaast aan dat Lainez in Amsterdam voor vijf jaar kan tekenen, maar dat - zoals al eerder werd aangegeven - een Spaans avontuur bij Real Betis eveneens lonkt.

Woensdagavond werd naar verluidt een akkoord bereikt tussen Ajax en Club América over een transfersom van vijftien miljoen euro. Een overgang leek een kwestie van tijd, totdat Real Betis zich nadrukkelijk ging mengen. De club zet daarbij zelfs voormalig PSV'er Andrés Guardado in.

Te lezen valt dat Ajax Lainez al twee jaar volgt en scouts van de Amsterdamse club zagen hem vrijwel wekelijks aan het werk. De contacten met de begeleiding van het talent verliepen positief, waarna ook de onderhandelingen met Club América uiteindelijk tot een goede einde kwamen. Toch is het nog niet zeker dat Lainez Ajacied zal worden.

Update IV - 23.00 uur (10 januari 2019) -  ‘Lainez kiest officieel voor Betis’

Diego Lainez komt niet naar Ajax, zo blijkt uit een officieel statement van zijn huidige club Club América donderdagavond. De Mexicaan kiest uiteindelijk toch voor Betis. Ajax was naar verluidt ver in de onderhandelingen met de talentvolle aanvaller, maar deze verkiest de Spaanse La Liga nu boven een avontuur bij de Amsterdamse club.

Update V - 07.05 uur (11 januari 2019) - Real Betis bevestigt komst Lainez

Real Betis heeft inmiddels de komst van Diego Lainez bevestigd. De Mexicaan tekent in Sevilla een contract tot medio 2024. Lange tijd leek Lainez op weg naar Ajax. De Amsterdammers bereikten zelfs een akkoord met Club América, maar plots ging Real Betis zich mengen in de strijd. Het aanvallende talent kwam voor een keuze te staan en koos uiteindelijk voor voor de - op dit moment - subtopper uit La Liga.

Naar verluidt was het hoogste bod van Ajax vijftien miljoen euro, terwijl Real Betis - volgens het Mexicaanse medium Record - uiteindelijk zeventien miljoen euro heeft betaald.

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Als dit betekent dat neres blijft ben ik er blij mee.

Overigens vind ik het begrijpelijke keuze van die man. Minder kans dat hij niet kan aarden in spanje, meer kans op een basisplaats, competitie zal hem meer aanspreken, geen kunstgras.
0 0
goajaxgo
Gewoon Bergwijn kopen nu.
1 -5
PaulC
Ajax is toch geen counterclub....
0 0
Redrum
Nooit en te nimmer. Jeugdspelers die hier vertrekken kunnen voor eeuwig in de stront zakken wat mij betreft. Weg is weg. Wie zich ooit te goed voelde voor Ajax is hier nooit meer welkom. Zeker als je ook nog eens voor dat luizenclubje gaat spelen. Zelfs transfervrij hoef ik die Bergwijn en Malen hier nooit meer te zien. Ze zijn ook simpelweg te dom om te schijten.
3 0
TheRiviera
Je maakt een grapje zeker?
1 -1
Frank1978
Ik vind het jammer, maar al met al kan ik ook weer niet heel erg rouwig hierom zijn. Als een speler niet heel erg graag voor onze mooie club wil spelen, is hij ons prachtige shirt ook niet waard.
1 0
DeMeervanweleer
Dat risico loop je altijd, de taal, het klimaat en onder de directe radar van Real en Barcelona spelen zullen wel de factoren zijn. Goed dat Ajax het in deze categorie durft te zoeken, maar dan moet je ook een beetje geluk hebben. Nu doorschakelen naar de volgende op het lijstje hoop en verwacht ik.
Vroeg me mij Lainez wel af of hij helemaal voldeed aan het profiel als opvolger van Ziyech. Technisch vaardig hoor, maar Ziyech is eigenlijk heel compleet, misschien dat je als zijn vervanger
bijvoorbeeld wel een Pavon haalt, die heeft qua statistieken al veel meer bewezen dan Lainez.
Want dat wordt nog heel lastig en tegelijk heel belangrijk: de goals, de assists en de brille van Ziyech vervangen na komende zomer.
1 0
EKS
Ajax is een prachtige club maar de rest van de Eredivisie is natuurlijk niks voor zo'n jongen als je je ook in Spanje in de kijker kan spelen.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Moraalriddertje
0 0
Rik428
Jongens toch jongens toch, men valt hier over elkaar heen om maar te roepen hoe slecht Overmars het wel niet heeft gedaan en “had gewoon meteen de vraagprijs geboden”... Wat een klets zeg. Je moet vooral regelmatig meteen aan de vraagprijs voldoen. Behalve dat het nogal een opportunistische reflex is om dat te roepen is het ook nog verschrikkelijk naïef. Andere clubs krijgen dat ook door en zo zul je in de toekomst structureel teveel geld betalen. Jammer dat het Mexicaantje een kutclub in een failliete competitie verkiest boven Ajax, maar daar hoeven wij nog niet volkomen door in de vlekken te schieten, toch?
4 -2
Cruijffthebest
Hoop dat we over 2 jaar helemaal niets meer horen over ene Lainez, met zijn: Ik wil naar Ajax.
Wat een bal!
1 0
HenryVakH1972
Of dat ie zijn poten breekt
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Of aambeien krijgt van het bankzitten
0 0
Ajacied33
Doe normaal man
0 -1
Barra
Een knaap van 18 jaar, komop zeg. Als je al van dit soort teksten opkijkt in de voetballerij dan ben je wel behoorlijk naïef. Er wordt zoveel geroepen en geschreven waarbij de helft complete lulkoek is.
0 0
Benleiden
Had je verwacht dat hij in een Ajax-pyjama slaapt en posters van Huntelaar aan zijn muren heeft hangen?

Waarom een jongen van 18 jaar iets misgunnen?
0 0
Ardoe
Waarom meteen chargeren ? Hij geeft alleen naar aan dat hij het niet kan waarderen dat hij meermaals in de media heeft aangegeven naar Ajax te willen en dan "ineens" voor Betis kiest. Volledig terecht, want er is een spelletje gespeeld. 18 jaar of niet, hou dan gewoon je mond of wees oprecht.
1 0
quincyglenn
dit had je kunnen verwachte, altijd maar gierig doen om de centen. nu raak je (uit rapporten geweldige speler) een speler kwijt.
1 -2
Truth
15 miljoen willen betalen voor een speler die nog niks heeft bewezen, en waar jij waarschijnlijk nog nooit van gehoord had, noem jij gierig doen? Hou toch op man. Die gozer heeft gewoon voor de competitie en het klimaat gekozen. Daar kan Ajax geen reet tegen beginnen
1 -2
GvanderK
Jammer, maar geen ramp. Lekker Neres binnenboord houden en richten op de tweede seizoenshelft.
1 0
HenryVakH1972
Dankzij Guardado dus.

Matig dit.
2 -1
3sterren
Heel jammer, maar zelf eet ik ook liever paella in plaats van boerenkool met worst ...
0 -1
Rdk1983
Nou kan Neres echt niet weg.
4 0
godlike
Wat een grap weer.. die schandekinderen weten de club Ajax niet meer op waarde te schatten.
1 0
Bonno1978
Die gast is pas 18 jaar. Komt één van de bekendste Mexicaanse spelers speciaal naar je toe om je naar Betis Sevilla te halen. Dat heeft impact. ‘Moet je luisteren pik, In
Nederland is het koud en het regent, de helft van de potjes is kunstgras, paar wedstrijden per jaar zijn leuk, niemand spreekt Spaans, Ajax is kil en onpersoonlijk. Heb het allemaal zelf meegemaakt in mijn tijd in Nederland. Kom naar het warme Sevilla en ik neem je onder mijn vleugels. Als je het goed doet komen Barca en Real Madrid vanzelf. Hier kan je tekenen’.
3 -1
ajaxminimax
Zo is iedereen weer rustig? Er gingen me een paar te keer gisteravond... en dat alleen maar door een afgeketste transfer. Neres blijft nu wel en hadden we nou dringend een nieuwe speler nodig? Voor
3 -2
Ajacied33
Echt hè. Wat een aanstellerij over die Lainez, alsof we Messi hebben misgelopen. Blijft gewoon een talent van 18 hoor
0 -3
quincyglenn
ajax wou messi niet destijds
0 -1
RusselWestbrook
Hahaha, waar haal je dat vandaan joh?

Messi had vanuit Argentinië nooit naar Ajax mogen komen. Hij had namelijk alleen een Argentijns paspoort en internationale transfers van spelers onder de 18 jaar zijn verboden door de FIFA. (de enige uitzondering hierop zijn EU nationals die binnen de EU transfereren, mag vanaf 16 jaar)

Messi mocht wel naar Spanje aangezien zijn oom daar al woonde. Het is op het randje van het toelaatbare binnen de regels van de FIFA, maar er hoefde geen enkel familielid van Messi te verhuizen om in Spanje te belanden. Ook ging Barca zijn medische kosten betalen, waar zijn Argentijnse club dit niet wilde/kon. Maar het had nooit gemogen als zijn oom niet al in Spanje woonde (al had dit wel omzeild kunnen worden door op 'eigen' initiatief te emigreren. Barca is voor dit soort grapjes overigens al eens bestraft, maar niet inzake Messi)

Vanaf dat ie 16 was had ie volgens mij wel mogen komen, omdat ie toen al een Spaans paspoort verworven had (weet ik niet zeker, maar hij kwam in ieder geval al wel in aanmerking volgens de regels in Spanje, dus dit had zo geregeld kunnen worden), maar toen was ie natuurlijk allang in beeld bij het 1e van Barca.
0 0
quincyglenn
ajax wou messi niet destijds
0 0
Harrie Nak
Lampies hebben de grootste lol op hun forum. Komt allemaal door Guardado. Die heeft Lainez natuurlijk gezegd dat hij er geen fuck aan vond daar in Eindhoven.
0 0
TontoKarnaggel
Lekker laten lachen. Eerlijk is eerlijk, had die gast er graag bij gehad maar neem aan dat die psvers ook wel weten dat we nu gewoon met onze miljoenen op zoek gaan naar andere spelers die ons sterker maken, terwijl ze bij psv een 2e hyphoteek op hun stadion moeten nemen om het contract van trent sainsbury te kunnen verlengen ( ok, een beetje gechargeerd, maar toch:) ). Weet je trouwens wat ik serieus lachen vind? Dat er bij ons zojuist 57 miljoen is geboden op 2 reservespelers terwijl hun maar liefst een dikke 3 ton hebben gebeurd voor eentje van hun.
2 0
Redrum
Haha precies, dit is gewoon lachen om iemand die zojuist geprobeerd heeft 80 kilometer te rennen en die op 75 kilometer heeft moeten afhaken terwijl je zelf met pijn en moeite de 10 kilometer hebt gelopen.
0 0
Benleiden
Dan is doordenken niet hun beste eigenschap, want met Lainez in / Neres out hadden we in eerste instantie zwakker geworden.

Al is Lainez nooit de vervanger van Neres gebleken, want die geruchten stonden op zichzelf. Het is alleen makkelijker te verkopen naar je achterban als je een groot talent hebt gekocht. Ben heel erg benieuwd naar de vervolgstappen van Ajax, want ik verwacht dat Neres alsnog gaat vertrekken.
0 0
foensai
prima, zolang wij dat maar aan het eind hebben. wie het laatst lacht, lacht het best. want wanneer PSV geen kampioen wordt, hebben die serieuze financiële noodzaak tot verkoop. dus laat ze maar lachen.
0 0
Radie125
En daar ben ik blij mee 15 miljoen was veels te veel
0 0
DeWijsneus
Wanneer begrijpen we nou eens dat zodra Ajax gaat bieden, de zaakwaarnemers van de speler overal gaat leuren met zo'n speler. Op gebied van geld kunnen we helaas minder bieden dan Betis of Watford, en er zijn nou eenmaal spelers die geld, land en/of competitie beter inschatten dan ons grote Ajax..... Ik zag het al van mijlenver aankomen dit.
0 0
AFCA4L
Ajax heeft hopelijk toch niet op 1 paard gegokt? jammer dat die Mexicaanse ex pisver er tussen kwam met ze Real niks.
4 -1
Joodhannus73
Ajax had gelijk de vraagprijs van 12 miljoen moeten betalen. Had veel sneller moeten handelen en had daar persoonlijk aanwezig moeten zijn. Dan had je hem al binnen gehad. Je hebt kapers op de kust wakker gemaakt die ook nog eens slagvaardiger zijn gebleken. Ze kiezen voor het praatje en het gevoel op die leeftijd. Dat deed Richarlison ook en dat zal Lainez direct ook in de krant aangeven. Iets in de trant van het beste verhaal en ze wilde mij graag hebben. Echt niet voor het geld. En daar is Ajax op dit moment erg slecht in. Nu lees ik hier allemaal verhalen over het Spaans en de competitie. Cognitieve dissonantie! Bij Ajax speel je om het kampioenschap, in de CL en kan je je ontwikkelen. En waarom spelen Lozano en Chucky dan voor PSV? Daar hoorde je overigens niets over en pats boom die waren binnen. Vind dit toch wederom een brok van onvermogen. Veldmate scout fantastisch, maar Overmars maakt het niet af. Tweede grote zeperd!
4 -8
Caparzo
Welnee, América heeft er een ordinaire "per opbod" koehandel van gemaakt (andere clubs ingeseind dat de onderhandelingen met Ajax in de laatste fase zaten). Geen zaken meer doen met dit soort onbetrouwbare clubs, zonde van de tijd/energie en frustratie nadien. Het argument van "een maand eerder moeten toehappen" is ook onzin, dan hadden ze het maand geleden ook zo gespeeld. Heel goed dat Marc zich niet heeft laten piepelen, maar tot zijn max van 15mio is gegaan en niet verder.

En die Lainez, hij gaf meermaals aan graag naar Ajax te willen, was dus tenminste op hoofdlijnen akkoord en had er een goed gevoel bij, ongetwijfeld na meerdere goede gesprekken met Ajax. Als dan Guardado/Betis er doorheen komen en die kunnen blijkbaar in een paar uur alles teniet doen waar onze scouting en Marc goed een jaar in hebben geïnvesteerd, blijf dan ook maar weg.
2 0
Redrum
Precies, ik weet niet hoe fanatiek ze zijn G-spot gestimuleerd hebben terwijl ze zachte Spaanse woordjes in zijn oor gefluisterd hebben, maar blijkbaar was het genoeg. Als zo'n speler zich op basis van zo'n enorme warme ontmoeting laat overhalen is hij simpelweg niet geschikt voor Ajax. Dan ben je namelijk niet in staat om je verstand te gebruiken en verder te kijken dan je neus lang is. Bij Ajax is het heel simpel: je wil voor Ajax spelen of niet. We gaan niet je anus volledig uitbaggeren om je warm te krijgen voor een overstap naar Amsterdam. Dan loop je wel eens wat spelers mis ja, maar hier moeten wij zeker niet rouwig om zijn. Laat dit soort schaamteloze slijmtactieken maar over aan clubs die zelf qua naam en uitstraling nul komma nul te bieden hebben.
1 0
Tecmessa
Hear hear! En over naar de orde van de dag!
0 0
Jariiii
Dit. Topcomment, Caparzo.
0 0
jackwolf
Lozano is Chucky
0 0
Harrie Nak
Amen!
1 -1
Saanchez
Ja joh, gewoon overal gelijk de volle mep voor betalen! Dan zijn we dat opgespaarde geld ook binnen een paar jaar weer kwijt. Ajax heeft gewoon een akkoord bereikt met de club maar de speler kiest voor een transfer naar Betis. Voor beide keuzes valt het een en ander te zeggen en deze keer valt het helaas niet onze kant op.
3 -1
Joodhannus73
Natuurlijk niet in je openingsbod, maar hoe lang lezen we deze thriller al niet? Op een gegeven moment moet je snel handelen. Zeker als je 150-200 miljoen op de rekening hebt staan en al je toppers nog kan/gaat verkopen. Dan moet je erheen vliegen, neem je een Mexicaanse influencer met een vlotte babbel mee en haal je die jongen over. Net zoals Betis in het vliegtuig stapt. Van der Sar zit in Florida praktisch om de hoek, maar staat ballen tegen te houden op het veld tijdens een partijtje. Als ik de baas was zou ik snel schakelen en ook in het vliegtuig stappen... Ik vind het nou niet echt uitblinken in slagvaardigheid allemaal. Natuurlijk weet je niet de precieze achtergrond. Daarom is dit ook een forum met meningen op basis van beperkte inzichten. Nog even voor degenen die het all erg letterlijk nemen... En ik bedoelde eerder inderdaad die andere Mexicaan. Ben zijn naam.kwijt. PSV boeit mij niet zo...
1 0
Mike81
Lozano en Gutierrez.. Lozano en Chucky zijn 1 dezelfde speler. Maar inderdaad, zonde dat deze speler niet naar Amsterdam komt.
0 0
Fairsquare
Misschien moet jij het dan maar van Overmars overnemen he. Zonder enig inzicht in de onderhandelingen en wat er besproken is leg je zo even uit waar het allemaal mis is gegaan. Knap hoor.
4 0
WeerDinges
Amen
1 0
Joodhannus73
Ga de krant direct maar lezen en kijk wat hij zelf zegt. Net zoals wat Richarlison in de krant destijds heeft gezegd. Let maar op!
0 0
Stibba020
Vind het niet zo erg, dan Neres maar gewoon behouden. Maar het is wel een slecht teken dat talenten eerder kiezen voor een Watford of Betis dan Ajax, als ze er even tussen komen springen .. Dit gaat in de toekomst nog veel vaker gebeuren ben ik bang.
1 0
Bennyben
Heb het idee dat dit een voor op gezet plannetje was eerst zeggen dat je maar Ajax wil en dan toch niet gaan zodat iedereen weer op overmars kan zeiken, ben blij dat deze rat niet naar Amsterdam is gekomen
1 -1
Ferd
Ja, daar zijn Mexicanen echt mee bezig, met de reputatie van overmars ....
2 0
rwfighter
Jammer, hij dacht zeker dat het om het grote Real ging.. morgen komt hij er pas achter dat het Betis is.. Hahah.
2 0
Ajacied33
Mooi, ik ben hier blij mee. Nu moet Neres natuurlijk wel blijven
1 0
Schip
Ik zag deze al aankomen. In de rook van Barca en Real in een topcompetitie spelen. Dan kijkt zo'n ventje niet meer naar CL. Nu hoop ik des te meer dat we Real eruit flikkeren.

Pure naaispeler. Geen enkele loyaliteit. Heeft niets met Overmars te maken. Die heeft zorgvuldig gehandeld. Niet gek laten maken door money grabbing spelershoeren wat mij betreft.

Neres blijft? Beter dan een transfer wat mij betreft. En Magallan is er eentje die goed voor de groep is.
0 0
Ferd
Hoe kan je loyaliteit hebben naar een club waar je nooit gespeeld hebt? Die opmerking snap ik oprecht niet.
1 0
ETM
Is ook gewoon een verschil in perceptie tussen supporters van Ajax en willekeurige spelers. De naam Ajax zal het joch gewoon niet heel veel zeggen. (als we structureel CL halen weer meer) Toen hij naar Ajax kon wilde hij wel. Maar een andere club kwam met een vettere vis.
2 0
Harrie Nak
Als Overmars eerder spijkers met koppen had geslagen en niet twee jaar lang ging krentenkakken was Lainez er al. Nu werd het bod pas op het laatste moment verhoogd toen er een andere club in het spel kwam. Soort gevalletje Richarlson.
2 -7
ETM
Ja ze zullen bij Ajax wel geen idee hebben. Harrie had gewoon die portemonnee getrokken. En nog een tip voor secretaresse. Kijk, zo doe je dat.
1 0
ETM
Lees veel boosheid op Overmars. Maar dat is echt meer onderbuik dan kennis. Kom op mannen, weet iemand hoe het er echt aan toe gaat?
Ajax lijkt echt flink de weg omhoog te zijn ingeslagen qua scouting.(Sanchez, Neres, Tagliafico) Dat Richarlison zo'n succes bleek geeft aan dat Ajax achter het juiste talent aanzat. Deze Lainez is ook echt een hoog aangeschreven talent. En dan moet je ook nog eens niet concurreren met de grootste clubs want dan verlies je algauw. Dus in principe was dit goed bekeken. Wie denkt dat t een kwestie is van shoppen in de supermarkt vergist zich. Er zijn mensen van Ajax heel lang intensief in de weer geweest deze jongen binnen te halen. Die balen nu ontzettend. Betis heeft de juiste knoppen aangedraaid. Ja balen ja.

Als je geen klagende Nederlander bent en je ziet Ajax aan de aftrap in de CL verschijnen dan denk je: verdomd hoe krijgt die club het toch voor elkaar om weer met zo'n elftal vol talent bij de beste 16 van Europa te staan.
Dan zeg ik niet dat Ajax alles goed doet, maar vergeet niet dat het nu door velen bejubelde team door Ajax is samengesteld. Ik vind persoonlijk het eventuele verkopen van Neres kwalijker dan het net mislopen van Lainez. Zo'n Neres moet een perspectief kunnen worden geboden waardoor hij wilt blijven. Al begrijp ik ook daar de complexiteit wel.
En dan kun je qua scouting beginnen over het falen van Orejuela en Cassierra, maar Ajax kan niet steeds de voor de hand liggende talenten pakken. Er komt gokwerk bij kijken. (ook met hoe zo'n talent zich in Europa ontwikkeld) Scouts hebben dan iets gezien. Iets dat niet al obvious was want anders was dat talent door een club uit een betere competitie opgepikt. Je zult altijd spelers halen die het niet maken. Maar wilt Ajax voor de dag blijven komen met exeptionele spelers zal het ook moeten blijven gokken. Vergeet niet dat de eredivisie zelf al 1 grote vijfer is. Ajax is tenminste gestopt met 'blind' daarin te vissen.

Jammer van Lainez, maar Ajax ga zo door!!
En mocht het verhaal van de Telegraaf over Neres enigzins waar zijn, ga dan eens goed met die jongen om tafel. Ten Hag erbij...
5 -2
Bensco
succes met je carrière, nee echt. Als je dit soort rare keuzes maakt ben je gedoemd om de rest van je carrière ook te verknallen.
2 -2
Pheadrus
Wat heeft dit een onrust gebracht. Lekker Neres houden en gewoon doorgaan. We hebben het beste Neres nog niet gezien. Hij moet volgend jaar rechtsbuiten staan een heel seizoen.
1 0
AJAXTHELEGEND
Het charme offensief met Guardado heeft dus succes gehad ,jammer maar helaas .Als dat dan betekend dat Neres gewoon blijft , dan is dat ook prima .Overmars zal waarschijnlijk nog wat meer pijlen op zijn boog hebben ,hij heeft niet voor niets gezegd dat hij vol vertrouwen naar volgend seizoen kijkt.
1 0
chloorbestendig
Hoop voor Lainez dat hij goed in Fifa is, speelt hij toch nog een beetje europees voetbal.
1 0
anrejane
Guardado (nu speler van Betis) heeft zijn landgenoot Lainez overgehaald. Dat heeft PSV weer slim gedaan.
2 -6
Raehvek
PSV? Serieus? Haha hou toch op man. Dit is by far de meest trieste reactie van de dag! Gefeliciteerd!
1 -2
anrejane
Weleens van "ironie" gehoord? De achterliggende gedachte is dat PSV hier natuurlijk wel heel blij mee is. Of snap je dat ook niet?
0 0
witchmaster11
wat moet je met brood voetballer die voor het geld gaat ? daar heb je eigenlijk niets aan wel jammer maar toch goed dat hij niet is gekomen die hebben hem zwart onder de tafel betaald dit zit er dik in en zulke spelers kan je niet vertrouwen
1 0
Bruce63
Wober niet weg doen, vooral niet naar Sevilla,
1 -6
anrejane
Blijkbaar is jou niet bekend dat Sevilla een andere club is dan Betis Sevilla ...
3 -1
Oliveira
Lekker bijdehand . Beide clubs komen toch uit Sevilla? Dan zegt Bruce toch niks verkeerds?
1 -2
Pierre Heno
Helemaal mee eens!! Of voor 50 miljoen natuurlijk.
1 -4
Pierre Heno
Neres blijft kunnen we nu wel aannemen. Betis heeft dergelijke geintjes al eerder uitgehaald. De naam Ajax is weer eens misbruikt om een mooie transfer naar de Spaanse Liga af te dwingen. Betis moest alleen even tot een hogere transfersom worden gedwongen en Ajax heeft zich daar voor laten lenen. Ajax stoot zich weer eens aan dezelfde steen en die club América is samen met het management van Lainez hier de kwade genus. Nooit meer zaken doen met die club. Ze misbruiken de naam van Ajax en wrijven in hun handjes.
3 -1
Sterspeler
Geen probleem. We hebben Neres. Die staat er en is al geacclimatiseerd. Ik moet maar zien of zon jochie met zo een prijskaartje het gaat waar maken. Better safe than sorry.
1 0
Bruce63
We hebben lekker nog 15. Miljoen, op zak,
0 0
marley
Geklungel van Overmars. Voor zo´n groot talent had je gewoon direct de vraagprijs moeten bieden en de deal in orde maken. Hij wilde graag naar Ajax en we hebben geld zat..

Nu hebben we ook nog bankzitter Neres die lekker is gemaakt met een gigantisch salaris.
3 -12
trodat4030
Flikker toch op man, jij betaald bij de bakker toch ook niet 100 euro voor een brood, puur omdat je je dat kan veroorloven? Als een bakker 6 euro voor een casino wit vraagt ga je toch ook elders je brood kopen? Je betaald wat je iets waard vind, dat geld ook voor voetballers.
1 -1
meerzicht
Ik wil,aan jou wel graag mijn auto verkopen.
1 -1
Oliveira
Wat is het toch met dit soort trieste reacties? Het is de keuze van de speler zelf, en Lainez denkt dat de Spaanse competitie beter bij hem past. Iets wat ik ergens wel kan begrijpen, aangezien de aanpassing van Mexico naar Spanje vrij klein is, zelfde taal en voor de meeste gebieden vergelijkbare klimaat. En wat is het toch met dat eindeloze gejank op Marc Overmars? Ik heb echt het idee dat de meeste klagers ( niet zozeer jou) last hebben van border-line.
9 -1
Pierre Heno
Keuze Lainez was altijd al Betis. Er moest alleen een vet contract en hoge transfersom uit worden onderhandeld. Ajax is daarvoor misbruikt. Alleen een ezel stoot zich geen 3 keer aan eenzelfde steen. Ajax dus wel.
5 -5
Oliveira
Grappige aanname. Heb jij iets om dit te onderbouwen of is dit slechts jouw aanname?
3 -1
Pierre Heno
Kwestie van deduceren aan de hand van de gebeurtenissen.
2 -3
Oliveira
Oké, wat zijn de gebeurtenissen?
1 -2
mgtow
Luie trol. Denk eens na aub.
0 -2
Oliveira
@mgtow: Luie reactie want ik weet nog steeds niet waar hij op doelt. Neres, Blind, Tadic etc werden gehaald. Dus waar komt dit dan eens vandaan? En het "deduceren" van gebeurtenissen in dit geval is vrij lastig als je geen referentie punt hebt.
1 -1
diamanti
Ajax is hier gewoon aan het lijntje gehouden om interesse van andere clubs te krijgen. Anders waren ze er toch allang uitgekomen.
0 -1
Oliveira
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Als het mee zit is (bijna) iedereen blij en als het tegen zit lijkt het alsof er ergens een aanslag is gepleegd of dat deze groep mensen liters azijn hebben gedronken. Er komt vast wel weer een nieuwe speler die wel naar Ajax wilt komen, Ajax heeft nog maanden de tijd om zich te oriënteren mochten ze nog tijd nodig hebben.
2 -2
AFC34
Ja jammer dan, leuke dribbelaar, vast een groot talent maar gaat de kar bij ons de komende 2-3 jaar toch nog niet trekken. Daarvoor is hij nog veel te on gepolijst. Als Neres vertrekt gewoon lekker de portemonnee open doen en Pavon halen;). Kunnen wij ook de aanvoerder van het argentijnse elftal inzetten haha!
1 -1
Murph
Zeker weer zo'n incest Mongool aan het minnen.
3 -3
Nijmegenaar
Jammer, is nu eenmaal een groot talent. Marc moét nu Neres behouden, maar ik denk dat Neres nu het liefste naar China vertrekt met het signaal dat Ajax hem nu geeft. Hopen dat dat niet gebeurt, want dan zijn we de sjaak.
2 0
AFC34
Waren geruchten he dat Neres wel weg mocht als Lainez kwam, is niet bekend in hoeverre dat waar is.
1 0
Nijmegenaar
Dat kan zo zijn, maar ik denk dat Overmars de 43 miljoen (als het waar is) echt wel overweegt. Bovendien zal Neres ook lekker zijn gemaakt met een extreem salaris daar.
2 0
Lagasj
Zoals ik al eerder zei, een speler die met z'n volle verstand Betis verkiest boven Ajax wil je niet in je elftal hebben. Bij Ajax moet je meer dan alleen goed kunnen voetballen, er moet ook iets in de bovenkamer zitten.
Had wereldtop kunnen worden bij ons.
Horen we nu dus nooit meer iets van.
5 -2
3*stars*3
Als hij zo’n talent is, dan komt hij er echt wel.
Voor een Engels clubje is 12/15mil een koopje maar voor Betis gewoon een topaankoop.
Verder wel met jou eens.

Hoop alleen niet dat Ajax nu schakelt naar die Skov.
Komt houterig over en geen geweldenaar in de kleine ruimtes.
Misschien gewoon spelers als Kühn, Traoré of Cerny dan maar kans geven.
Toen Richarlison niet kwam kreeg Kluivert een kans en in de jaren 90 kreeg papa Kluivert een kans, toen Ronaldo niet kwam.

History repeats.
4 -1
Pierre Heno
Hou toch 'ns op met die Cerny. Die is KKD niveau en niets meer of minder. Niet serieus inzetbaar in CL KO fase,
3 -3
Bramzel
De weinige beelden die ik van Traoré heb gezien is hij heel licht voetig en bewegelijk.
0 0
3*stars*3
Mooi!
Ik ben ook wel gecharmeerd van Kühn.
We zullen het zien maar zag laatst dat Skov, Ajax nu ook op insta volgt...
0 0
Bramzel
Maar is die Skov nou zo goed? Ik ken hem eerlijk gezegd niet en dus ook niks van gezien. Daarnaast ben ik ook wel gecharmeerd van Kühn alleen weet ik niet of hij Ajax 1 al aan kan.
0 -1
Sterspeler
Ik volg Ajax ook op Insta. Zou het er dan toch nog van komen? Die carriere in het prof voetbal?
0 0
Lane 8
Je heet ook nog eens sterspeler... Ik zeg, marc, teken deze geweldenaar.
1 0
NouridolbergNeres34
Betis man man man
1 -1
Michels
Dus toch een nieuw Richarlison verhaal gebleken...
4 -2
Duif63
Niets geleerd van Richarlison. Mijn beeld met betrekking tot Overmars wordt weer bevestigd. Hij verkoopt liever dan dat hij koopt en vind financieel gewin belangrijker dan sportief gewin.
5 -11
3*stars*3
Jij bekijkt sowieso alles met een six-pack azijn onder jouw arm...
2 -3
Ajax_026
niet zo janken overmars kan hier weinig aan doen als je nu 18 mlj gaat neerleggen betaal je volgend jaar 24 mlj. We maken een mooie periode mee maar als je met geld gaat smijten is die basis ook zo weer weg. Gewoon door scouten en de Ajax trost bewaken.
0 0
3*stars*3
Jammer maar zo gaat dat soms.
Betis heeft gewoon goed gehandeld en Guardado ingezet.
Die eikel heeft Ajax 2x dwars gezeten in een titelrace en nu met een transfer....

Maar ik heb zin in de pot tegen Flamengo, hoofdstuk Lainez afsluiten.
2 0
Murph
Ach wie wil er nou niet samen douchen met Guardado.
0 -2
14Abdelhak14
Ik ben best tevreden met het werk van overmars maar ik snap oprecht niet waarom er hier nauwelijks kritiek is op de band tussen mike verweij en overmars. Het is toch obvious dat marc alle info doorspeelt aan mike ten gunste van zijn eigen positie en ten koste van ajax. De telegraaf heeft dagelijks een update van de stavaza van alle transferperikelen en weet exact hoe het zit. Ook de opstelling is vrijwel altijd juist en zijnkiezen altijd de kant van Overmars als er iets speelt. Zelfe verhaal met Richarlison. Zeker gezien de goede reputatie van Ajax qua aankopen de laatste jaren (wat absoluut de verdienste is van Overmars) maak je hiermee veel slapende honden wakker.
Ik durf niet met zekerheid te stellen dat we Lainez hadden binnengehaald als we in stilte hadden kunnen onderhandelen, maar ik weet wel zeker dat het voor Ajax geen enkel belang dient dat dit soort transfers vanaf de start dagelijks in het nieuws is. Als niemand bij Ajax zou lekken, had de telegraaf dit toch ook nooit naar buiten kunnen brengen?
3 -2
Bramzel
Die kiezen echt niet altijd de kant van Overmars hoor die stokers. Daarnaast hoe weet jij dat Marc Overmars dit door speelt misschien lekt iemand anders dit wel binnen Ajax of misschien komt het niet eens vanuit Ajax.
0 -1
14Abdelhak14
Wanneer hebben we kritiek gehad op het beleid van overmars dan? Ze zijn wel kritisch jegens eth en andere zaken. Echter kozen ze in elke (bestuurlijke) strijd de kant van overmars. En als jij me 1 artikel kunt sturen waarvan de strekking kritisch is tov het aan/verkoopbeleid van ajax dan ontvang ik graag een link.
0 0
RusselWestbrook
De Telegraaf zit er anders regelmatig naast.

Maar ook als de Telegraaf niets zou schrijven heeft Lainez nog steeds een zaakwaarnemer, die lijntjes heeft met clubs. Dat is zijn werk namelijk.
0 -1
Noxin
Richarlison II
5 -3
kaashaas
Teken geld?
0 0
3*stars*3
Guardado, sterkere competitie en een land waar hij zich makkelijker kan aanpassen?
1 0
Pierre Heno
En vooral Ajax misbruiken om er een vet contract en hoge transfersom uit te persen. Betis lal al lang in de planning en wanneer hij daar presteert zit hij zo bij de grotere Spaanse clubs i.p.v. Betis. Betis is de sprinlplank en gaan er straks weer flink aan verdienen.
0 0
GvanderK
Kan ik niet wakker van liggen. Next.
2 -2
ajacied017
Mooi..

Nu graag mensen polsen om te komen in de zomer, of volgende winter transfer periode.
Mensen die GRAAG voor Ajax willen spelen.
En niet waar je 1,5 jaar contact mee hebt, en dan naar een club als betis gaan.
1 -1
Ajax23071973
Bottom line: als je zo’n toptalent aan je wilt binden bied je meer dan de vraagprijs.
1 -2
RusselWestbrook
Als je meer biedt dan de vraagprijs moet je heel erg ver uit de buurt blijven van elke onderhandeling.
1 -1
jeppas
Boeiend! Ik heb liever onze samba David
0 0
3*stars*3
Ik ben een fan van Neres maar hopelijk is hij niet gedemotiveerd...
1 0
Keizer020
Eens
1 0
Babayaka
Update 6: mexicaan tekend bij ajax
0 -4
flithje
Veel mensen vragen zich af waarom er nog iemand moet komen. We weten toch dat we in de zomer een leegloop gaan krijgen. In iedergeval: De Jong, Ziyech, de Ligt. In dat geval zal Neres doorschuiven en heb je niks meer daar achter. Waarom zou je in hemelsnaam niet al iemand halen om het komende half jaar te acclimatiseren, eventueel de taal te leren etc. Lijkt me een verstandige keuze om jezelf nu al voor te bereiden op de zomer. Zou je zomaar 3 punten kunnen schelen in de eerste wedstrijden. Plus eventuele voorrondes met een nagenoeg compleet team.
0 0
LouisVonGoal
Mensen.. Louis gaat pitten. Morgen vast weer een nieuwe soap met een nieuwe naam. Truste!
0 0
AFCA-B93
Groetjes aan Truus!
2 0
Fredschuit1
Gelukkig hebben wij Bandé.. :(
1 -3
AFC Ajax
na zolang al dat nieuws hierover en het helemaal opgehyped worden over die gast komt dit toch als een klap in het gezicht, maarja weer verder, we kunnen niet meer dan vertrouwen hebben in marc.
1 0
Ajax23071973
Ajax had gewoon een openingsbod van 15 miljoen moeten neerleggen plus ruime doorverkooppercentage. Achteraf is natuurlijk koe in de kont kijken, maar met een mogelijke verkoop van Neres voor 43 a 50 miljoen en toekomstige spectaculaire verkopen van De Jong, De ligt, Ziyech, Wober etc. kun je financieel best wat meer bieden dan deze matige biedvertoning van Ajax-zijde voor een van de grotere talenten van deze aardbol. Ik vind het een slechte tactiek van MarcieMark!
2 -1
Leonos
America accepteert 12 Miljoen van Betis!!.Kan je wel 15miljoen bieden zoals Ajax alleen je hebt er geen klote aan.
Dan heb je ook nog een Mexicaan bij Betis en dan is het doen deal.

Is klote het boek sluiten.Richten op andere spelers of anders wachten op na de transferperiode voor het halen van spelers voor volgend seizoen.
0 0
GerardAjax26
Volgens mij heeft het niets met het bod van Ajax te maken, maar speelt deze speler gewoon liever voor Betis. Het zal nog wel eens vaker voorkomen dat een speler voor een andere club kiest.

Ik ken hem niet goed genoeg om te oordelen over hoe talentvol hij is. Ik had tot voor kort nog nooit van hem gehoord, maar het lijkt me vrij sterk dat alleen Ajax en Betis geinteresseerd waren in ''een van de grotere talenten van de wereld''..
1 -1
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Voor nu is het beter dat we het komende halfjaar Neres behouden, maar Lainez heeft echt een heel hoog potentieel voor in de toekomst!
1 -1
MPAjax
maar wij hebben neres
1 -2
wdka
Zuid-amerikaanse transfer perikelen heeft Marcie nog niet helemaal in de vingers he?
3 -6
Jessey1981
Je weet dat Mexico midden Amerika is ...toch?
0 0
Murph
Je bent de O vergeten in jou naam.
2 -1
RusselWestbrook
Sanchez, Neres, Tagliafico en Magallan zijn inderdaad geen Zuid-Amerikanen.
5 -1
Cello
Doe je weinig aan. Club America heeft overeenstemming met twee clubs en dan kan de speler kiezen. Op zo'n moment ben je verder als club machteloos en ben je overgeleverd aan het gevoel dat een speler bij een club heeft en andere verschillen die afgewogen worden door de speler.
Zowel Betis als Ajax kan dan niets anders dan afwachten wat in dit geval Lainez kiest. De keuze valt nu op Betis zo valt te lezen op een officiele mededeling van Club America.
Het is niet anders.

Gelukkig zwemmen er meer vissen in de zee en zal er wel een andere naam komen van een andere, hopelijk aantrekkelijke, speler. Het boek Lainez is dan eindelijk na ruim 3 weken transfergeruchten gesloten.
3 -2
Mocrodammerr
Dan ben je ruim een maand bezig met de mexicanen.. betis fixt de deal in een paar dagen. dan doe je iets niet goed als Ajax zijnde.
6 -3
Cello
Vind ik op zich heel kort door de bocht. Uiteindelijk heeft Ajax een accoord met Club America. Net als Betis Sevilla. En dan kan je uiteindelijk slechts wachten wat Lainez kiest. Nu dat het Betis is geworden kan je je ook afvragen hoe graag Lainez naar Ajax wilde. Hij gaat liever naar een Spaanse subtopper, die nu ook weer niet bekend staat om de kansen die het jonge gasten geeft. Daarentegen komt ie wel in een omgeving, waar hij makkelijker zal kunnen aarden, alleen al als je naar de taal kijkt. En verder zal het salaris misschien wel een stuk beter zijn. Dus ja. De tijd zal leren of Lainez nu de juiste keuze heeft gemaakt.
0 -2
JanTa
Eindelijk een normale reactie I.p.v. dat histerise gedoe.
0 0
wdka
Gok dat die deal met Betis alllang rond was maar dat zijn zaakwaarnemers 'm losgeweekt hebben met de interesse van Ajax.
3 -2
mario-ajax23
Juist!
1 0
Ajax23071973
Penny wise, pound foolish.
1 -2
VivaEspana
Misschien handig om zulke transfers binnens kamers te houden. Pas verkondigen als het daadwerkelijk rond is.
Niet de eerste keer dat er al weken geruchten zijn en de speler op het laatste moment elders tekent.
2 -1
AFCA.
Er zullen wel meer goede buitenspelers rondlopen toch?
1 0
Hutsniffauw
Dan maar Pedrinho halen. Want leegloop volgend seizoen is een feit. Je moet minstens een Neres-route speler willen halen. Nu kunnen de bedragen betaald worden. Zomer worden ze duurder
2 -2
Starkoo
Wat een gek hoppelijk mislukt hij compleet! Vieze rot ex PSV spelers! Neres blijft dus nu!
2 -6
Bjorn
Heel zonde, maar vertrouw erop dat we er alles aan hebben gedaan.
2 -2
AFC Ajax
hij kiest dus voor beter weer, een bekende taal en wellicht wat meer geld.. gemakzucht.
1 0
RusselWestbrook
Altijd op echt gras voetballen, betere competitie.
3 -1
ErikjexLabyad
De CL is nog steeds een betere competitie dan La Liga
1 -3
Illegaal
Hoe lang zal Ajax daar nog in spelen, als het normaal verloopt dan is Real madrid een maat te groot voor Ajax en dan zijn het dus nog twee wedstrijden waarbij dan ook nog eens verlies geleden wordt.

Na die twee wedstrijden komen al die wedstrijden weer tegen VVV etc op kunstvelden....

Dan is de keus niet moeiljk he... of 2 wedstrijden CL... of een aantal jaar spelen tegen clubs uit de mouse competitie.
2 0
ErikjexLabyad
Hij zou sowieso niet voor dit jaar gehaald worden en volgend jaar spelen we ook CL als het goed is
0 -1
RusselWestbrook
Ja daar kun je dus niks over zeggen, over volgend jaar, zelfs niet als je kampioen wordt.

Al is de kampioens route normaliter wel een makkie.
1 0
RusselWestbrook
Tuurlijk, maar de kans dat Ajax er na twee wedstrijden tegen Real gewoon uit ligt is natuurlijk aanzienlijk. Dat Lainez in die wedstrijden geen minuut gaat spelen is nog aannemelijker. Dat is amper iets wat je nu, direct, aan hem te bieden hebt.

Volgend seizoen, misschien. Maar ook dat is lang niet zeker.
0 0
Gonzo
Ok, bouw nu die muur maar, aan beide kanten.
2 -1
didierajax020
Off: Positief leuk nieuwtje, Ky-Mani Marley staat met een Ajax (Ziyech) shirt te zingen tijdens de wedstrijd zometeen (in de rust, in Orlando). Mooi man! Bron: Ajax Instagram.
3 -2
AjaxCitizen
Hopelijk zingt hij 'Three little birds'. Dat nummer kunnen sommigen wel gebruiken na vandaag.
3 -2
Inhartennieren
Waarom gaat iedereen er nu zomaar vanuit dat Neres nu blijft.
Niet zo naïef man.
5 0
Leonos
Neres gewoon verkopen..Je krijgt nu 43 miljoen en dat krijg je nooit meer voor hem.Bankzitter de rest van het seizoen,zijn waarde wordt alleen minder.

2 -3
Mikenick
Je weet dat we nog in de CL zitten, beker en volop in de titelrace? Neres is broodnodig. 43 miljoen is leuk voor de bankrekening maar daar ga je de competities niet mee winnen. Nee iedereen lekker behouden.
2 0
Illegaal
Ja ik ga met je mee voor 43 miljoen moet je hem nu verkopen.

Ik vind Neres een hele goede en bruikbare voetballer die voor mij niet weg hoeft, maar over een half jaar of anders anderhalf jaar gaat die toch weg en dan krijg je dat bedrag niet meer voor hem.
1 -3
ajaxdordtt
Inderdaad. Simpelen.
1 0
ditisdebeslissing
doorschakelen en bergwijn terug halen.
4 -3
JordanAFCA
Ja effe 70 mil dokken
0 -1
ajaxdordtt
70 mil haaaaaaaaaa
0 -1
JordanAFCA
Wat denk je hoeveel pisv gaat vragen als Ajax binnenklopt
0 -1
ajaxdordtt
gaan ze niet meer dan 35 voor krijgen. Het is psv maar.
0 0
Illegaal
Ligt eraan wat in zijn contract staat.
0 0
ErikjexLabyad
Staat geen clausule in contract alleen in Spanje is dat verplicht en sommige Engelse clubs doen het ook in overleg met de speler
0 0
GerardAjax26
Totaal niet realistisch.
5 -2
NUL20
Mooi, opzouten met die kabouter, Betis, pfff
2 -1
Patrick78
Moise Kean zou lekker zijn. Zeker een prima speler voor ons.
2 -5
JordanAFCA
Pavon halen!
3 -6
X-RaY
Ik heb die naam zoveel gelezen hier dat ik niet eens wil dat hij komt.
5 0
chloorbestendig
Stop hier nou eens mee.
14 -2
Ajaxtrouw
Das k
0 -1
Ajax418
Wie moet er nu komen? Ik zelf zou Babel een hele goeie (tussen)oplossing vinden, hebben jullie betere suggesties?
3 -5
godenzonenssuper
Waarom zou er iemand bij moeten komen als Neres gewoon blijft?
Tadic, Ziyech, Neres, Cerny en wellicht Bande is genoeg om de 2e seizoenshelft mee in te gaan.
4 -2
Inhartennieren
Neres blijft niet!!!!
1 -2
talent020
rustaagh! Ajax hoeft niet te verkopen en neem aan dat het met deze afgeketste transfer niet gebeurd, kans is groter dat hij blijft dan dat hij vertrekt
0 -2
Inhartennieren
Waarom?
Nogmaals! bij een bepaald bod zou het zomaar in zijn contract kunnen staan dat hij weg mag.
4 0
RusselWestbrook
Dat lijkt mij sterk, dat is meestal wel bekend namelijk en jij bent echt de aller eerste die er over begint.
0 -1
ajaxdordtt
Omdat Neres niet blijft.
2 -2
godenzonenssuper
Jij hebt info blijkbaar?
3 -1
RusselWestbrook
Nou ja, de Telegraaf zei dat ie ontevreden was. Dat moet dan natuurlijk wel waar zijn, want Tadic en Ziyech die kunnen mekaar ook niet luchten. Weet je wel?
1 -2
ajaxdordtt
kan meer dan 10x zoveel verdienen(letterlijk) en die chinezen maken er 47 van ofzo. Kan je niet tegenhouden.
1 0
GerardAjax26
Waarom moet er iemand komen?
3 0
chloorbestendig
Mijn schoonmoeder.
5 0
Illegaal
Voor de simpele soeplulletjes die klagen over Marc Overmars, jullie snappen er geen zak van!

Marc is de beste die Ajax zich kan wensen.

Kom eens met anderen namen dan die het beter zouden kunnen doen dan Marc?
11 -4
AjaxCitizen
BrandjeXL
3 0
BrandjeXL
Sowieso. Dank je voor het vertrouwen.
1 0
RusselWestbrook
Ach hou op man, jij zou echt lachwekkend makkelijk de euro's van je laten stelen. Een club hoeft maar net te doen alsof er een andere kaper op de kust is en jij tikt elk belachelijk bedrag af wat ze maar willen hebben.
3 0
BrandjeXL
Knurfie, Overmars was bereid om te betalen wat de club wilde. Echter had hij dat drie weken geleden gedaan dan stond Lainez vanavond bij ons in de basis. Verder heeft Overmars ruiterlijk toe gegeven dat Ajax voor zowel Blind als Neres teveel heeft betaald. Kijk nu eens. Voor Neres wordt 43 miljoen geboden en mede dankzij Blind overwinter je in de CL dus geld dubbel en dwars terug verdient. Neem daarbij in acht dat Lainez bij ons alleen maar meer waard zal worden dan kan je best wat meer geld bieden en dus sneller overeen komen met de verkopende club. Jij doet wel heel populair alsof je een wereld onderhandelaar bent en dat je altijd maar moet pingelen maar helaas spreken de feiten tegen je.
0 -2
Rik428
Als je altijd maar meteen de vraagprijs op tafel legt krijgen andere clubs dat ook door en betaal je in de toekomst structureel tevee geld voor elke speler. Denk eens wat verder vooruit.
0 0
RusselWestbrook
Ja natuurlijk, want zo werk het. Betis wist drie weken geleden nog niet van het bestaan van Lainez af. Die hebben vorige week een paar willekeurige foto's van voetballers opgehangen waarvan de zaakwaarnemer gebeld had. Toen allemaal een blinddoek om en pijltjes gooien. Lainez kreeg de meeste pijltjes.

Dit was allemaal niet gebeurd als Overmars wat sneller was geweest en hadden ze bij Betis een fototje minder op de muur kunnen plakken.
1 -1
BrandjeXL
Hahahaha ga je nu het Draaikontje uithangen.
0 -1
RusselWestbrook
Ja hoor, als jij daar blij van wordt mag je dat best vinden. Je hebt er sowieso weinig moeite mee om dingen te vinden die ver van de werkelijkheid liggen, zoals je bijna FIFA/FM achtige manier van transfers.

Want als Overmars meteen had afgetikt had de zaakwaarnemer van Lainez dit natuurlijk niet aan Betis verteld en was Betis niet 2 weken eerder met een bod gekomen.
0 0
AFCA-B93
Echt heel sterk dat je altijd met een denigrerende toon je berichten moet beginnen trouwens
1 0
RusselWestbrook
Haha
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Nou in het verkopen vind ik hem echt top! Maar zowel de situatie met Richarlison als met Lainez en Bailey lijkt het erop dat er niet kordaat gehandeld is!
3 -1
Illegaal
Hoe weet jij dat?... was jij erbij?

Denk je echt dat als een Braziliaanse speler een aanbieding vanuit Engeland krijgt dat Ajax dan nog een kans maakt?.. als je dat denkt of denkt te wten dan ben je gewoon onkundig
0 -2
Leonos
Richarlison genoeg geboden,maar kiest Watford vanwege trainer.Bailey is de stekker eruit getrokken vanwege de eisen van zijn vader.
Lainez is de keuze van zijn club om een lager bod te accepteren en Lainez dwingt om bij Betis te tekenen.
0 -1
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Ze waren 6 maanden bezig met Richarlison en het was steeds te lang treuzelen over een aantal tonnen en Watford er snel vandoor door snel handelen. Lainez ben je ook drie weken mee bezig. Je begint met een startbod van 7 miljoen? Betis is twee dagen bezig en hoppa ze hebben hem binnen!
0 0
BrandjeXL
Richarlison niet genoeg geboden ze waren er alleen met de speler zelf. Lainez drie weken eerder mee begonnen te onderhandelen dan Betis. Betis kwam en ineens wilde Overmars wel aan de eisen voldoen.
0 0
Ajax0317
Met Zuid Amerikaanse transfers weet je gewoon dat er haken en ogen aan vast zitten. Een akkoord is niet altijd doorslaggevend. Lainez was zowel met Ajax als Betis akkoord en gaat uiteindelijk voor nog meer geld en La Liga.
1 0
Illegaal
Niet alleen voor meer geld... de competitie in Spanje is veel beter dan de Nederlandse, ook het weer speelt voor midden en zuid amerikaanse voetballers mee.

En ook wordt in Spanje niet op nepvoetbalvelden gespeeld
0 0
Leonos
Je kan het ook niet helpen dat als Ajax 15 Miljoen bied en America Lainez verkoopt voor 12 + doorverkooppercentage.
Daar kies de club voor en de speler heeft niets te willen.

Nu lekker deze selectie houden en na de transferperiode spelers halen voor volgend seizoen.
0 0
Illegaal
Haha de speler heeft niks te willen???

De Speler bepaald ALLEEN wat hij doet en niet de club, slavenhandel bestaat niet meer in de civiele wereld
0 0
mario-ajax23
Heeft zeker goede dingen gedaan! Maar dit is toch weer een fout! Je kan t altijd proberen bij vgaal of een type zoals hem oude rot in t vak
2 -1
Illegaal
van gaal??? NOOIT dat is een RAT, die Johan Cruijff een mes in zijn rug wilde steken.

Von Gaal heeft een veel te grote bek, overal waar die kwam ging het iedere keer bergafwaarts met de club hoe langer hij er bleef.

Hoe kom je erbij dat dit een fout is?????????

Hoe kom je erbij dat Marc Overmars de wens van een speler/mens kan veranderen?

Dus met die etter van gaal was dit wel gelukt volgens jou... hoe weet je dat???
5 0
BrandjeXL
Alles wat er nu nog steeds zit heeft JC net zo goed een mes in de rug gestoken.
0 0
Illegaal
Niet allemaal, maar wel nog genoeg dat klopt.

Maar dat wil niet zeggen dat je die vuile rat van Gaal dan ook maar weer moet laten komen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Neres lekker houden dus!
0 -3
mario-ajax23
Wat had ik een vertrouwen in me cluppie als t gaat om spelers binnenhalen! Echter hebben ze nog niks geleerd van t richarlison verhaal! Ze moeten hier echt van gaan leren anders loop je die parels mis!

Ik vind dit echt een grote blunder!
3 -6
GerardAjax26
Je kan niet iedereen halen waar je interesse in hebt.. Als zo'n speler liever in Spanje speelt, moet je dat gewoon accepteren.
5 0
Illegaal
Weet je wat je bent?... een domoor die niet weet wat die zegt.

Als jij niet begrijpt dat Spanje en Engeland veel interessante voetbalcompetities zijn voor een buitenlandse voetballer dan Nederland met al haar kunstofvelden en prutsclubs als Emmen Excelsior, VVV, de Graafschap en consorten dan hou maar op met over voetbal te praten want dan snap je er echt geen hol van.
1 0
Illegaal
Ik zit hier niet mee hoor.

Met dit soort gasten is het toch maar altijd afwachten of het wat wordt.
1 -2
ErikjexLabyad
Haha wat een sukkeltje. Die hebben we niet nodig
2 -2
Ajax27
Erg jammer... Maja some hou win, some hou loose. Doorschakelen naar de volgende.
2 -2
Intec
Er komt geen volgende deze transferwindow.
1 0
ajax4ever01
Suarez is bij de Arena gesignaleerd
2 -2
DeBaarsjes
Waarschijnlijk gaat ie ff langs de fanshop voor een shirtje van zijn pasgeboren 3e kind. Hij had vrije dagen gekregen van de trainer en is wel vaker in Amsterdam als ie vrij is
1 0
godenzonenssuper
Door die lul van At5 zeker.
0 0
Arie Vink
Stop
1 0
LouisVonGoal
samen met Messi zeker
4 0
BrandjeXL
Om het licht uit te doen?
0 0
Ajax27
Erg jammer... Maja some hou win, some hou loose. Doorschakelen naar de volgende.
0 0
Joseph
Is die jongen toch niet uit het juiste hout gesneden, Ajax maakt toppers, Betis middelmaat.
11 0
lm
Denk dat er naast overmars iemand bij moet konen die wel gehaaid is met spelers aantrekken kwa vetkoop doet Marc het prima
2 -5
Illegaal
Doe toch niet zo stom.

Nederland kan met zijn competitie gewoon niet op tegen Spanje.

Overmars is dit niet schuild.

Je mag blij zijn dat Overmars bij Ajax werkt want een betere vind je niet!!!
4 -2
godenzonenssuper
Ben momenteel blij met Overmars.
Maar ff serieus, betere zijn er niet?
Daar heeft hij toch echt teveel rare dingen voor gedaan.
0 -3
Illegaal
Noem iemand die beter is dan?

vd Boog of jaakke misschien?
0 0
LouisVonGoal
We zullen nooit weten hoe hij het zou doen bij Ajax. Wat we wel weten is dit: hij kiest een ander club boven Ajax. Of je speelt graag voor ons of niet. Nou dan niet toch? Ik ben er niet rouwig om. We kunnen de dubbel winnen en we zitten nog in de CL.
4 0
Indojood
Kiest voor het veilige Spanje met het kleurloze Betis Sevilla i.p.v. ambitie met ons. € 15 miljoen bespaard.
7 -1
altijdwelwat
Wel Real en Barca uit ipv Excelsior en Fortuna....en Betis heeft gewoon een prima selectie en het is ook nog eens een prachtige stad.
6 -4
Murph
Hahaha
2 0
Patrick78
Betis een prima selectie ? Hahahahaha keep on dreaming. Betis is een club als West Han, Wolfsburg of Rennes...niks meer niks minder.
3 -1
Illegaal
Nou laat Ajax dan maar eens 2x tegen West Ham of Wolfsburg spelen, dan wil ik nog wel eens zien of die daar van winnen.

En laat ze ook maar eens 2x tegen Betis spelen, ik denk dat Betis wint over 2 wedstrijden tegen Ajax.
0 -3
Patrick78
Bayern - Ajax 1-1, Dudelange - Betis 0-0.....
0 0
altijdwelwat
Ben er niet rouwig om , lichtgewicht dribbelaartje zonder rendement. Maar wel apart hoe dat werkt , ik las vanmiddag een verhaal dat hij al 2 jaar lang bijna wekelijks word bekeken door scouts van Ajax. En dan belt Real Betis op via Guardado en het is klaar.
4 -4
davidgravemaker
Gewoon slecht gehandeld dus. Slappe hap. Dus 2 jaar bekijken en dan moeilijk doen op het laatste moment. Kut beleid.
3 -9
AjaxCitizen
Inderdaad kutbeleid. We kunnen beter gelijk maar aan elke vraagprijs en clausules voldoen. En dan over een paar jaar janken als er opeens geen geld meer is en roepen waarom we absurd hoge prijzen hebben betaald voor spelers.
1 0
GerardAjax26
Ik heb hem nooit zien voetballen dus geen idee of het jammer is dat het niet doorgaat. Ik vraag me alleen wel af als het zo'n groot talent is, waarom de Europese top dan geen interesse in hem heeft getoond.
5 0
Patrick78
Omdat is niet goed genoeg voor een top club.
0 -1
RaynoFischer
Zal wel weer typisch Ajax zijn als Neres toch weggat....
Geen Lainez en geen Neres, well done!!....
5 -2
Joseph
Mag toch hopen dat ze slim genoeg zijn om te bedenken dat ze Neres alleen kunnen laten gaan als er een vervanger gehaald wordt.
2 0
ErikDeBosz
Voor 43 miljoen kun je het ze moeilijk kwalijk nemen. We hebben het wel over een wisselspeler die alleen maar goedkoper zal worden.
2 -3
Ajaxxxisdebeste
Een wisselspeler... jij kijkt nooit naar Ajax blijkt...
0 -2
RaynoFischer
En dan weer prijzen mislopen, omdat je geen goeie andere opties meer hebt
3 -1
ajaxdordtt
en vooor hem zelf 10 mil per jaar
0 0
Sergevanw
Wat een onzin lees ik hier, overmars meer moeten bieden en die klets! Ajax had overeenstemming maar die jongen kiest voor een andere club dat was met richarlison ook zo
8 0
davidgravemaker
Als Ajax meteen had geboden wat er gevraagd werd hadden beide spelers nu voor Ajax gespeeld. Toen Betis er tussen kwam toen kon Overmars wel opeens aan de vraagprijs voldoen.
2 -4
AjaxCitizen
Dus jij wilt dat we kennelijk maar direct akkoord gaan met absurd hoge vraagprijzen en doorverkooppercentages, zonder maar te onderhandelen?

Gelukkig ben jij niet verantwoordelijk voor ons transferbeleid.
0 0
BrandjeXL
Precies mijn gedachte.
1 -3
AFCA-B93
Koop jij je huis van 2,5 ton echte waarde ook voor 3,5 ton omdat dat de vraagprijs is?
4 0
Intec
Snappen die knulletjes niet. Kun je ze niet kwalijk nemen.
1 0
davidgravemaker
@intec. Mannetje toch. Is toch duidelijk? Er was opeens een akkoord toen Betis zich er mee begon te bemoeien. Hoef je geen sterrenkunde voor te hebben gestudeerd om te snappen dat Ajax te traag heeft gereageerd.
0 0
ajaxdordtt
Onzin. Ajax wilde uiteindelijk wel 15 betalen. Als dat direct was gedaan was hij nu in Florida geweest. Droge feiten.
0 -2
Roels
Klopt inderdaad. Echter zou de volgende dan geen 15 maar 20 kosten.
0 0
EricAjax1
Hahaha we hebben er weer 1 die het beter kan dan de TD
0 0
AFCA-B93
Als je in 1 klap akkoord gaat zal je zien dat de vraagprijs ook ineens omhoog schiet. Dan ziet de club dat je zonder probleem dat geld op tafel legt. Waarom dan niet meer vragen?
2 0
BrandjeXL
Nee zo werkt het niet want dan zou geen club meer zaken met je willen doen. Vraagprijs is vraagprijs en als daaraan voldaan word ga je niet ineens zeggen "oh nee, we willen toch geen 15 miljoen maar 20 miljoen". Kan mij nog herinneren met Bruno Silva van Grunn. Die mocht weg voor 4 miljoen en toen kwam Ajax en moest ie 8 miljoen kosten. Toen spande hij een arbitragezaak aan en was Ajax ineens de boosdoener.
0 0
AFCA-B93
Leer jij eens Mexicaanse en Braziliaanse clubs kennen. Die komen daar nog mee weg ook. En zoals al genoemd werd: als je die 15 miljoen nu meteen voor de ogen van de hele wereld meteen af tikt, wordt het bij een volgend talent ineens 20-25 miljoen
0 0
BrandjeXL
Allemaal.onderbuikgevoelens en nergens op gebaseerd. Zaken doen/onderhandelen is gebaseerd op vertrouwen. Is dat er niet dan zal niemand zaken met je willen doen. Bovendien staat er overal te lezen dat de onderhandelingen tussen Ajax en Amerika in goede harmonie verliepen.
0 0
AFCA-B93
En overal stond ook dat Lainez al voor Ajax gekozen had. Wat is je punt nu? Dat alles wat jij wilt geloven waar is en wat jij niet wilt geloven niet?
0 0
BrandjeXL
Ajax had pas overeenstemming toen Betis zich ermee bemoeide. Dus de vraag blijft waarom Ajax dat niet eerder kon bereiken aangezien Ajax drie weken langer aan het onderhandelen was.
1 -2
Ajaciedoss0412
Zie veel reacties voorbij komen dat wij Betis wel even zouden verslaan, maar die hebben dit jaar ook gewoon een goede selectie met spelers als : Carvalho, Bartra, Lo Celso, Tello, Javi Garcia, Boudebouz en niet te vergeten het lampie Guardado. Dus zou niet zomaar een uitgemaakte zaak zijn dat we die even winnen.

Verder kan ik de keuze wel begrijpen, mooier klimaat, de taal is hetzelfde en gewoon in een mooie competitie.
Als dit betekent dat Neres blijft heb ik er helemaal geen problemen mee dat Lainez niet gekomen is.
8 0
afca4eva
Je vergeet de beste van Betis; Canales. Man man wat een geweldige speler is dat.

Maar dan nog begrijp ik de keuze niet van zo'n 18-jarig talent. Kan maar 1 ding zijn en dat is geld.
3 0
Ajaciedoss0412
Ik kan het enigszins wel begrijpen, al zou ik het zelf wel weten voor wie ik zou kiezen, maar dat tel natuurlijk niet mee. Maar het heeft gewoon veel voordelen om in Spanje te voetballen plus het feit da Guardado daar zit en zich als een mentor over hem kan ontfermen.
0 0
AjaxCitizen
Canales. Ja, die kan alles.
:p

Werd ooit tot groot talent bestempeld, maar stagneerde in zijn ontwikkeling volgens mij door vele blessures. Mooi om te horen dat hij het kennelijk weer goed doet.
0 0
JordanAFCA
Misschien dan maar een poging wagen op pavon voor 25 mil? Als topclubs al achter hem aangaan verkoop je misschien volgend seizoen of 2 jaar later hem voor 80-100 miljoen.
0 0
DS
Die guardado heeft ons al wat ellende bezorgd zeg.
9 0
Toon meer reacties