Rutten: 'Zou Labyad onmiddelijk halen'

door giobelloni 14

Rutten: 'Zou Labyad onmiddelijk halen'

door giobelloni 14

Laatst geüpdatet

Oud PSV-trainer Fred Rutten vertelt tegenover Voetbal International dat hij nog wel een speler weet die hij zou halen, mocht hij het voor het zeggen hebben bij een club als Ajax. De oefenmeester ziet in dat Zakaria Labyad de kwaliteiten heeft voor een Nederlandse topclub.

In een interview over Labyad stelt Rutten dat als hij het op dit moment voor het zeggen zou hebben bij Ajax, Feyenoord of PSV hij het wel zou weten. 'Ik zou hem onmiddellijk aantrekken.' Ook Erik ten Hag, zijn trainer bij FC Utrecht, is lovend over de middenvelder. ‘Met zijn kwaliteiten zou hij zó in een grote competitie kunnen spelen. En dan ook nog eens bij een grote club.’

Khalid Sinouh gelooft ook nog altijd in de toekomst van Labyad. ‘Het feit dat hij het nu bij FC Utrecht zo goed doet, had ik eerlijk gezegd niet meer verwacht. En bovendien: Didier Drogba was ook pas top op late leeftijd. Laat Zakka zijn voorbeeld dan maar volgen. Om te beginnen dit seizoen. Dat wil zeggen: het hele jaar zo blijven presteren als nu.’

Speel nu GRATIS mee met de AS TopCoach poule en win het nieuwe uit- of thuisshirt en maak kans op 300 euro Ajax-tegoed! Inschrijven kan tot en met vrijdag!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.