Rondo: 'Als het goed gaat, zijn het de spelers'

door SJvanveen 7

Rondo: 'Als het goed gaat, zijn het de spelers'

door SJvanveen 7

Laatst geüpdatet

De mannen die zondag aan tafel zaten bij Rondo waren lovend over Ajax en Erik ten Hag. Met name de keuze om in Duitsland Dusan Tadic in de spits te positioneren zorgde voor positieve geluiden.

'Zij laten wel zien dat ze enorm goed kunnen voetballen', begon Mario Been, die bijval krijgt van Andries Jonker. 'De manier waarop in München is daar wel aangekomen. En dan deed Frenkie de Jong nog niet eens mee. Dit is wel opzienbarend, zeker omdat je uiteindelijk gewoon moet winnen met 3-1', deed Youri Mulder ook een duit in het zakje.

Ajax speelde tegen Bayern goed met een valse spits in de persoon van Tadic. Geen Kasper Dolberg of Klaas-Jan Huntelaar stond in de punt van de aanval, maar de Serviër. Dat bleek achteraf een topkeuze van de trainer. 'Als het fout was gegaan, was hij geslacht geweest', aldus Been, die besluit: 'Als het slecht gaat, is het de trainer. Als het goed gaat, zijn het de spelers. Zo gaat het altijd.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.