Perez over Klassieker: 'Hoop op echte strijd'

door Thijs Zwagerman 4

Perez over Klassieker: 'Hoop op echte strijd'

door Thijs Zwagerman 4

Laatst geüpdatet

John de Wolf, Kenneth Perez en Freek Jansen hebben in gesprek met FOX Sports hun verwachtingen voor Ajax - Feyenoord uitgesproken. Het trio verwacht een overwinning voor Ajax, maar hoopt toch op een spannende Klassieker.

‘Ajax-thuis is bij vlagen wel smullen. Ze spelen goed voetbal en maken veel goals. En één ding weet ik wel zeker: die 6-2 (uitslag van Feyenoord - Ajax van vorig seizoen, red.) zijn ze in Amsterdam nog niet vergeten’, stelt ras-Feyenoorder John de Wolf. Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, verwacht een ruime overwinning voor Ajax.

‘Ajax - Feyenoord is een wedstrijd waar elke Ajacied zich voor kan opladen. En anders zorgt het publiek ervoor dat de Amsterdammers weten wat er op het spel staat. Als Feyenoord gaat voetballen zoals ze dat de afgelopen weken doen, dan gaan ze gewoon voor gaas tegen Ajax’, zegt de journalist.

Kenneth Perez verwacht dat Ajax zal domineren, maar hoopt desondanks op een spannende wedstrijd. Daarbij houdt hij zich vast aan een recente topper in de Premier League. ‘Ik hoop in ieder geval dat het echt een strijd wordt en dat het spannend wordt. Ik hoop dat Feyenoord zich heel goed zal bewapenen. Recent hadden we Manchester United - Liverpool, dat is een gigantisch kwaliteitsverschil, maar het werd toch 1-1.’

Denk jij dat Ajax met 3-0 van Feyenoord wint? Zet in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.