'Moet Manchester United twijfelen over Ten Hag of moet Ten Hag twijfelen over Manchester United?'

door Jesse ter Haar 25

Bron Ziggo Sport

'Moet Manchester United twijfelen over Ten Hag of moet Ten Hag twijfelen over Manchester United?'

door Jesse ter Haar 25

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Marco van Basten is zeer kritisch op de huidige staat van Manchester United. De oud-Ajacied was dinsdag analist tijdens Liverpool - Manchester United en liet zich rondom dat duel uit over de staat van de - zeer waarschijnlijk - toekomstige ploeg van Erik ten Hag.

'Het verschil tussen Liverpool en Manchester United is enorm', zo stelt de voormalig topspits vast in de studio van Ziggo Sport. 'Ze lopen erbij als geslagen mensen. Dit is één van de grootste clubs van Engeland en er staat zich er werkelijk niet één op te winden.'

'Je moet je gaan afvragen of Manchester United misschien twijfelt over Erik ten Hag of moet Erik ten Hag gaan twijfelen over Manchester United?', voegt hij er harde woorden aan toe. 'Dit vind ik triest om te zien voor zo’n grote club.'

Het perspectief voor Ten Hag

Overigens is er voor Ten Hag voldoende perspectief om de situatie in Manchester te verbeteren. Ralf Rangnick - huidig interim-manager van de club - heeft aangegeven dat er veel aankopen gedaan zullen worden. Hij acht het aantrekken van drie of vier spelers niet voldoende. Bovendien zullen er ook enkele spelers vertrekken bij de club.

De overstap van de oefenmeester naar Engeland lijkt bijna in kannen en kruiken. Het contract wordt in orde gemaakt. Wel moeten Ajax en Manchester United er nog uitkomen over de te betalen afkoopsom. De Amsterdammers zouden twee miljoen euro verlangen voor de succescoach.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.