Kale & Kokkie: 'Wat was Ziyech goed, hé?'

door AFCARoan 1

Kale & Kokkie: 'Wat was Ziyech goed, hé?'

door AFCARoan 1

Laatst geüpdatet

In een week tijd ziet de wereld er een stuk anders uit voor Ajax. Keken de Amsterdammers ruim een week geleden nog aan tegen een achterstand van tien punten op PSV, inmiddels is het gat geslonken tot vijf punten. Kale en Kokkie zijn tegenover AT5 logischerwijs zeer te spreken over de recente resultaten van Ajax.

Wel waakt het welbespraakte duo voor verslapping aan de zijde van de hoofdstedelingen. 'Hou dit nou eens vast! We hadden nu gewoon bovenaan kunnen staan', aldus Kale. 'Ik ben tevreden. Je wint van PSV en tussendoor van Excelsior. En nu ook AZ', voegt Kokkie daar nog aan toe.

De mannen hadden zichtbaar genoten van Mathijs de Ligt en Klaas-Jan Huntelaar. Vooral de geslepenheid van Huntelaar, die de penalty versierde waaruit Ajax via Lasse Schöne op een 1-2 voorsprong kwam, kan op de goedkeuring van Kokkie rekenen. 'Die moet je nu gewoon eens even laten staan', is het advies van Kokkie aan trainer Marcel Keizer.

Ook het goede spel van Ziyech kwam ter sprake. 'Wat was die Ziyech goed, hé?', analyseerde Kale de creatieve middenvelder. 'Laat je maar eens een keer uitfluiten, krijg kritiek en maak je boos. En dan moet je laten zien hoe goed je kan voetballen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.