Israël: 'Goed gevoel aan donderdag overgehouden'

door NielsE 6

Israël: 'Goed gevoel aan donderdag overgehouden'

door NielsE 6

Laatst geüpdatet

Aan De Tafel van Kees is het aanstaande duel tussen PSV en Ajax kort ter sprake gekomen. De tafelgasten spraken over de kansen van de Amsterdammers op bezoek in Eindhoven en over de vermoeidheid die mogelijk een rol gaat spelen in de topper. Ook kwam het treffen met Schalke 04 nog aan bod.

'Ze hebben in ieder geval een goed gevoel aan donderdag overgehouden. Dat kunnen ze meenemen', begint Rinus Israël. 'Normaal gesproken was het duel met PSV voor Ajax ook al lastig geweest, ook als ze donderdag niet in actie waren gekomen.'

'Ajax is één van de weinigen ploegen die wel echt een manier van spelen heeft. Dat mis ik een beetje bij de andere ploegen in Nederland. Het verschil tussen de twee wedstrijden met Schalke was wel heel erg groot, maar dat heeft ook een beetje te maken met de leeftijd, je moet de ervaring hebben met dat soort wedstrijden', sluit Gerald Vanenburg af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.