'Ik denk dat Ajax van Juventus gaat winnen'

door Gino Haverkamp 36

'Ik denk dat Ajax van Juventus gaat winnen'

door Gino Haverkamp 36

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zeker kans om met Juventus af te rekenen in de kwartfinale van de Champions League. Althans, dat denkt Frank Leboeuf. De oud-speler van Chelsea ziet Ajax zelfs als één van de grotere kanshebbers op de eindzege in het miljardenbal.

De oud-verdediger ziet gelijkenissen tussen het succesvolle Ajax van 1995 en het team van nu. 'Dat team was zo fris. Toen wonnen ze het toernooi en ik denk dat het huidige team hetzelfde kan bereiken', laat Leboeuf weten aan ESPN. Al plaatst hij wel een kanttekening bij het succes van nu. 'Toen vertrokken veel spelers naar grotere clubs en dat zal nu ook gaan gebeuren.'

Leboeuf erkent dat hij een liefhebber is van het spel van Ajax. 'Ze zijn overtuigd van hun manier van spelen en ze zijn zo jong dat ze een beetje gek zijn. Ze denken echt ver te kunnen komen en dat snap ik wel. Het wordt lastig, maar ik denk dat ze Juventus gaan kloppen', besluit hij.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.