De Visser: 'Ajax moet Zuid-Amerikanen kopen'

door Floris 42

De Visser: 'Ajax moet Zuid-Amerikanen kopen'

door Floris 42

Laatst geüpdatet

Chelsea-scout Piet de Visser weet wel wat Ajax nodig heeft om het kampioenschap op te eisen: Zuid-Amerikaanse spelers. 'Zij maken PSV kampioen. Absoluut', zo refereert hij aan Hector Moreno en Andres Guardado, steunpilaren van de Eindhovenaren.

'Als Ajax in de top wil spelen, moet de club minimaal één of twee spelers uit Zuid-Amerika halen', zo vervolgt de 81-jarige talentenspeurder in het NRC Handelsblad. Ajax begon sowieso al in het verleden later met intensief scouten in het buitenland dan PSV. Aad de Mos: 'Ajax had een goed elftal, succes op succes. En de grootste arrogantie van Ajax was dat Van Gaal zei: ik heb al een topspits in de A1: Kluivert.'

Tenslotte wijst De Mos nog een reden aan waarom Zuid-Amerikanen niet altijd even goed lijken te aarden in de Nederlandse hoofdstad. 'In Amsterdam heb je een harde kleedkamer. Het is ieder voor zich en God voor ons allen', denkt de Hagenees.

Zondag PSV-Ajax kijken? Schaf nu een FOX Sports Go Dagpas aan en krijg twee dagen voor de prijs van één!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.