Broers Van de Kerkhof kritisch: 'Kinderachtig en onwaardig'

door Bart Veenstra 15

Bron Omroep Brabant

Broers Van de Kerkhof kritisch: 'Kinderachtig en onwaardig'

door Bart Veenstra 15

Bron Omroep Brabant

Laatst geüpdatet

René en Willy van de Kerkhof hebben geen goed woord over voor de fans van PSV, Denzel Dumfries en Dusan Tadić. De twee laatstgenoemden kregen het in de slotfase van de topper PSV - Ajax aan de stok met elkaar, waarna Tadić na afloop van de wedstrijd werd belaagd door fans van PSV.

'Zet bussen voor de deur. Dan kunnen de spelers zo instappen. Maar dat is schijnbaar heel moeilijk. Dit mag gewoon niet gebeuren', aldus René van de Kerkhof over de fans van PSV die na afloop van het duel Tadić belaagden toen hij op weg was naar de spelersbus van Ajax tegenover Omroep Brabant.

Tijdens het duel kregen Tadić en Dumfries flink ruzie met elkaar. 'Kinderachtig en onwaardig', zegt René van de Kerkhof. Zijn broer Willy van de Kerkhof noemt het gedrag van Dumfries 'niet handig'. 'Hij is aanvoerder van de club en hij moet het voorbeeld geven en professioneel blijven. Dit was geen voorbeeldig gedrag ongeacht wat er gezegd wordt op het veld. Vervolgens zie je dat het escaleert ook naar de supporters toe. Niet verstandig dus.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.