[Update] Calcan alsnog naar Willem II

door Bart Veenstra 23

[Update] Calcan alsnog naar Willem II

door Bart Veenstra 23

Laatst geüpdatet

De Roemeen Andreas Calcan traint vanaf dinsdag mee bij Jong Ajax. Het talent liet tijdens zijn proefperiode bij Willem II een goede indruk achter, maar voor de Tilburgse club is hij te duur. Dat laat zijn zaakwaarnemer Dries Boussatta weten aan Voetbal International.

Calcan, die mag vertrekken bij Universitatea Cluj, speelde afgelopen zaterdag met Willem II mee in de met 8-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Bovendien wist hij ook op de trainingen te overtuigen. 'Ze zeiden dat ze nog nooit zo'n groot talent hadden gezien in de laatste paar jaar, maar het aanbod strookt niet met de feedback die ik kreeg van de club', aldus Boussatta.

De buitenspeler zal zich, nu Willem II is afgehaakt, dinsdag melden bij Jong Ajax. 'We bekijken deze week de andere opties. Vanaf morgen traint hij mee met Jong Ajax. Mogelijk komt daar nog iets uit, maar er is bijvoorbeeld ook een Russische ploeg die hem aan het werk wil zien en een aantal Eredivisie-clubs hebben interesse getoond.'

Update - 15.09 uur (20 juli)
De Roemeense aanvaller Andreas Calcan gaat toch bij Willem II aan de slag. Dat meldt het Brabants Dagblad woensdagmiddag. De buitenspeler kan naar verluidt voor twee jaar tekenen bij de Tilburgse club, waar inmiddels een mondeling akkoord mee is bereikt. Eerder deze week werd bekend dat Calcan ging meetrainen bij Jong Ajax, waar zijn landgenoot George Ogararu assistent-trainer is. Daarvoor liep hij al op proef bij Willem II.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.