Seizoenkaartverlenging voor volgend seizoen start op 15 juni

door Jesse ter Haar 3

Seizoenkaartverlenging voor volgend seizoen start op 15 juni

door Jesse ter Haar 3

Laatst geüpdatet

De seizoenkaarthouders van Ajax hebben vanaf dinsdag 15 juni de kans om hun jaarkaart te verlengen, zo brengt Ajax naar buiten. Het gaat hierbij alleen nog om verlengingen, want voor nu gaan er nog geen nieuwe seizoenkaarten in de verkoop.

Verder wordt bekend dat de seizoenkaarten dit jaar niet duurder zullen worden. Daarnaast blijft er een risico bestaan dat er komend seizoen wedstrijden zonder of met beperkt publiek gespeeld moet worden. In dat geval kunnen de seizoenkaarthouders opnieuw compensatie vragen voor gemiste wedstrijden.

Voor nu is het nog niet mogelijk om als niet-seizoenkaarthouder een nieuwe aan te schaffen. Tot 18 juli is het aan de huidige houders om hun kaart te verlengen, waarna in een later stadium bekeken wordt of er nog overgebleven plekken zijn die alsnog in de verkoop gaan.

Vrijdag werd het definitieve programma voor het Eredivisieseizoen 2020/2021 naar buiten gebracht. Dit leverde voor Ajax geen wijzigingen op ten opzichte van het conceptprogramma en dus kunnen de voorbereidingen voor de seizoenkaartverlengingen getroffen worden. Daarnaast kwam vrijdag ook naar buiten dat vanaf 30 juni elk evenement op volle capaciteit mogelijk is, mits er een vaccinatiebewijs of negatieve test getoond kunnen worden.

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 2-0 wint van Oekraïne? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties