Branie: Solliciteerde Idrissi tegen Sparta naar een basisplek?

door BartVeenstra 50

Bron Ajax Showtime

Branie: Solliciteerde Idrissi tegen Sparta naar een basisplek?

door BartVeenstra 50

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een uitstekende week achter de rug! In de Europa League werd de heenwedstrijd tegen Lille OSC met 1-2 gewonnen, waarna in de competitie op zondagavond een 4-2 overwinning volgde op Sparta Rotterdam. Reden genoeg om de afgelopen én komende week te bespreken in de Branie-podcast. Met Menno Pot (presentator en columnist), Ronald Ockhuysen (voormalig hoofdredacteur van Het Parool én voormalig presentator Branie) en onze hoofdredacteur Bart Veenstra nemen we het een en ander door.

De komende week staat in het teken van de return tegen Lille OSC, een mogelijke loting én de topper tegen PSV op zondag. Ryan Gravenberch keert na een schorsing terug bij Ajax, maar wie moet Ten Hag slachtofferen? Hoe groot zijn de kansen tegen Lille OSC en hoe belangrijk is de Europa League nou eigenlijk? Tevens wordt de zaak rond André Onana besproken, net als de gevolgen van het nieuwe idee omtrent de verdeling van de tv-gelden. Je hoort het allemaal in een nieuwe aflevering van Branie!

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren!

Branie is te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Verwacht jij dat Ajax en Lille OSC met 1-1 gelijkspelen in Amsterdam? Zet dan in en krijg 5,90 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties