Blind: 'Op dit moment is de cirkel rond'

door Bart Veenstra 11

Blind: 'Op dit moment is de cirkel rond'

door Bart Veenstra 11

Laatst geüpdatet

Voor Daley Blind is op dit moment de cirkel rond. De verdediger keerde in de zomer van 2018 terug bij Ajax, de club waar hij in de jeugdopleiding speelde en daarna al een groot deel van zijn carrière doormaakte in het eerste elftal.

Tussentijds speelde hij vier seizoenen voor Manchester United en sinds ruim een jaar is hij weer Ajacied. Zijn terugkeer voelde dan ook als vanouds, zo vertelt hij op Ajax.nl. 'Ik had altijd al in mijn hoofd dat ik terug wilde keren bij Ajax. Dat het zo snel zou zijn had ik niet gedacht. Je weet niet wat de toekomst brengt, maar op dit moment is de cirkel wel rond', zegt Blind, die in Amsterdam een contract heeft tot medio 2022.

Blind vertelt in het interview ook dat hij een enorm mooie tijd heeft doorgemaakt in de jeugdopleiding van Ajax. 'Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd in de Ajax-jeugd! Dit was de mooiste periode, lekker trainen en wedstrijden spelen zonder druk van buitenaf. Het was een deel van mijn opvoeding. Ik was bijna vaker op de Toekomst dan thuis.'

Denk jij dat Ajax eerste wordt in groep H van de Champions League? Zet in en krijg 2,40 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.