Zaakwaarnemer Kotarski: 'Club heeft koopoptie en die wordt waarschijnlijk gelicht'

door NielsOpdam 27

Bron VoetbalPrimeur

Zaakwaarnemer Kotarski: 'Club heeft koopoptie en die wordt waarschijnlijk gelicht'

door NielsOpdam 27

Bron VoetbalPrimeur

Laatst geüpdatet

Dominik Kotarski keert naar alle waarschijnlijkheid niet meer terug bij Ajax. De Kroatische keeper is momenteel verhuurd aan HNK Gorica, dat een koopoptie heeft. Zaakwaarnemer Vincenzo Cavaliere vertelt dat deze optie waarschijnlijk wordt gelicht.

Bij het bekendmaken van de huurdeal meldde Ajax niet of HNK Gorica een koopoptie had bedongen. Nu blijkt dat de club een koopoptie heeft. 'Dominik doet het goed in Kroatië en is de eerste keeper van Kroatië O21. Met hem hebben ze maar twee van de twaalf wedstrijden verloren. De club heeft een koopoptie en die wordt waarschijnlijk gelicht', vertelt Cavaliere aan VoetbalPrimeur.

Volgens zaakwaarnemer Filip Naranca had Kotarski niet misstaan onder de lat bij Ajax. Echter was de reden voor deze huurtransfer duidelijk. 'Dominik past perfect bij de manier van spelen van Ajax. Hij is sterk met zijn voeten en de statistieken spreken voor zich. Hij moest gewoon aan spelen toekomen en daarom kozen we voor een verhuur. De relatie met Ajax is altijd goed en professioneel geweest en is dat nog steeds.'

Kotarski speelde nooit in Ajax 1

Ajax kocht de Kroatische doelman voor een bedrag van ongeveer twee miljoen euro. De Amsterdammers namen Kotarski over van Dinamo Zagreb. De Kroaat heeft nooit in Ajax 1 gespeeld, maar kwam in Jong Ajax tot zestig wedstrijden.

Bookmaker: Manchester City lichte favoriet voor CL-eindzege, Ajax staat zevende

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties