Vd Vaart trekt voetbalschoenen voor even weer aan

door BartVeenstra 15

Vd Vaart trekt voetbalschoenen voor even weer aan

door BartVeenstra 15

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart trekt zijn voetbalschoenen donderdagavond voor even weer aan. De oud-speler van onder meer Ajax, Hamburger SV en Real Madrid doet mee met een wedstrijd van het team van Esbjerg fB dat uitkomt in de zogenoemde Series 4.

Dat elftal speelt donderdagavond in het Veldtofte Idrætspark een wedstrijd tegen FC King George. 'Ik kijk ernaar uit. Hopelijk heb ik lucht voor een paar minuten', grapt Van der Vaart in gesprek met JydskeVestkysten. In november van het vorige kalenderjaar besloot Van der Vaart definitief te stoppen met professioneel voetbal. 'Het ging niet meer. Wanneer ik aan het herstellen was, kreeg ik vanzelf weer een nieuwe blessure. Ik houd nog altijd van voetbal, maar mijn lichaam kan het niet meer aan.'

Toch heeft Van der Vaart een goede reden om wat conditie op te bouwen. De creatieve middenvelder van weleer legt uit: 'Op zondag 13 oktober is er voor mij een wedstrijd geregeld in het Volksparkstadion in Hamburg. En voor die wedstrijd zou het wel zo leuk zijn als ik een beetje kan rennen', lacht Van der Vaart wederom.

De wedstrijd waar Van der Vaart het over heeft betreft een wedstrijd tussen 'Rafa's HSV Stars' tegen 'Rafa's All Stars'. Enkele namen die hebben toegezegd van de partij te zijn, zijn: Edgar Davids, Patrick Kluivert, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Clarence Seedorf, Robin van Persie, Frank Rost, Nigel de Jong, Sergej Barbarez, José Paolo Guerrero, David Jarolim, Lewis Holtby, Joris Mathijsen, Piotr Trochowski en Thimothée Atouba.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties