[Update] Magallán tapt biertje voor Ajax-fans

door SJvanveen 21

[Update] Magallán tapt biertje voor Ajax-fans

door SJvanveen 21

Laatst geüpdatet

Na vier jaar wachten is het nieuwe supportershome dan eindelijk geopend. In de Johan Cruijff Arena vond woensdagavond de officiële opening plaats, waarbij supporters en ook leden van de Ajax-selectie aanwezig waren. Marc Overmars was trots.

Ajacieden Lisandro Magallán, Joël Veltman en Dusan Tadic waren woensdag van de partij in het Ajax-stadion. Onder toeziend oog van talloze Ajax-fans zagen de spelers Overmars het nieuwe supportershome openen. De Ajax-directeur sprak mooie woorden, zo blijkt uit een tweet van Ajax Life.

'Ten eerste ben ik trots dat ik dit mag doen. Ik weet dat jullie jaren erop hebben moeten wachten. Eindelijk, na vier jaar, is er een plek waarnaar jullie toe kunnen. Dit verdienen jullie en ik hoop dat we met Ajax tijdens de tweede seizoenshelft de lijn doortrekken en kunnen genieten van dit Ajax.' Tot slot gaf Overmars aan dat het bier woensdagavond op kosten van Ajax was, zo laat opnieuw Ajax Life weten.

Update - 22.05 uur (16 januari 2018) 'Magallán tapt biertje voor Ajax-fans'

De supporters van Ajax konden bij de opening van het nieuwe supportershome woensdagavond op kosten van Ajax bier drinken en dat was niet alles. Kersvers Ajacied Lisandro Magallán stond namelijk een tijdje achter de tap om biertjes te tappen, zo schrijft Ajax op haar officiële website.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.