UOL Esporte: 'Ajax verlangt minimaal veertig miljoen euro voor Antony'

door Bart Veenstra 71

Bron UOL Esporte

UOL Esporte: 'Ajax verlangt minimaal veertig miljoen euro voor Antony'

door Bart Veenstra 71

Bron UOL Esporte

Laatst geüpdatet

Ajax zou op dit moment minimaal veertig miljoen euro willen zien voor Antony. Dat meldt het Braziliaanse UOL Esporte. Daarbij geeft het medium aan dat de vraagprijs in de komende periode mogelijk nog verder kan stijgen.

In de afgelopen zomer zou Ajax nog zo'n dertig miljoen euro verlangd hebben voor Antony, maar na zijn goede seizoenstart en het feit dat hij is opgeroepen voor het nationale team van Brazilië is de vraagprijs nog verder opgelopen. Een toekomstige transfer van Antony zou ook goed nieuws zijn voor zijn oude club São Paulo FC. De Braziliaanse club heeft namelijk recht op twintig procent van de winst.

Volgens UOL Esporte zou Bayern München Antony nauwlettend volgen. Tijdens de Olympische Spelen werd de Braziliaan ook al hevig gelinkt aan de Duitse topclub, al liet Ajax Antony op dat moment niet gaan. Inmiddels zou ook FC Barcelona Antony in het vizier hebben.

Bij Ajax heeft Antony nog een contract tot medio 2025 en om die reden kan Ajax de hoofdprijs voor de aanvaller vragen. In de zomer van 2020 betaalde Ajax 15,75 miljoen euro voor Antony. Middels bonussen kan dat bedrag nog met zes miljoen euro oplopen.

Krijg 6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint van Besiktas!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties