Ten Hag uitgejouwd: 'Moet mijn werk doen'

door Bart Veenstra 57

Ten Hag uitgejouwd: 'Moet mijn werk doen'

door Bart Veenstra 57

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag kreeg zondagmiddag in de eerste helft tijdens het duel met Excelsior (1-2) de nodige kritiek te verwerken van de aanwezige uitsupporters van Ajax. De trainer zelf hoorde de liedjes aan, maar kan er weinig mee, zo vertelde hij na afloop van de wedstrijd tegenover De Telegraaf.

'Oh wat zijn we slecht. Dat hebben we in jaren niet gezien', 'Erik, rot op!' en 'Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap'. Het was allemaal te horen zondagmiddag vanuit het uitvak van Ajax en Ten Hag heeft er zo zijn mening over. 'Dat er negatief sentiment is, is wel duidelijk.'

Toch blijft de trainer van Ajax positief, ondanks het teleurstellend verlopen seizoen. 'Ik vind het knap van de spelers dat ze onder die moeilijke omstandigheden toch een goede prestatie leveren. Ik moet mijn werk doen, het maximale eruit halen met het team.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.