Sluit het Nederlands elftal de interlandperiode doelpuntrijk af? (Ad)

door Bas Velzel 0

Sluit het Nederlands elftal de interlandperiode doelpuntrijk af? (Ad)

door Bas Velzel 0

Laatst geüpdatet

Oranje maakt zich op voor de laatste interland van deze interlandperiode. Het Nederlands elftal gaat opnieuw de strijd aan met Wales. Eerder won Oranje diep in de blessuretijd van de Welshman. De bookmakers verwachten ook dat het elftal van Louis van Gaal in Nederland de wedstrijd gaat winnen.

Een 'normale' overwinning van het Nederlands elftal levert je ook niet heel veel op. Als Oranje afrekent met Wales dan kan je 1.34 keer je inzet terugkrijgen. De mannen van Louis van Gaal scoorden de afgelopen drie wedstrijden zes doelpunten. Als je denkt dat er tegen Wales meer dan twee keer wordt gescoord, dan is dat bij een goede voorspelling 2.5 keer je inzet waard!

Het blijft voetbal en zoals Cruijff het zei: 'voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt, wint'. Mocht Wales de wedstrijd winnen en de drie punten naar het zuiden van het Verenigd Koninkrijk meenemen dan schiet de quotering wel behoorlijk omhoog. Wint het land van bondscoach Rob Page, dan kun je bij een juiste voorspelling rekenen op 9.50 keer je inzet!

Doelpuntenmakers

Dan kan er ook nog gegokt worden op de doelpuntenmakers van Oranje. Bij de wedstrijd in Cardiff opende Teun Koopmeiners de score, denk je dat de middenvelder dat weer gaat doen? Als Koopmeiners als eerste raak schiet dan is dat goed voor tien keer je inzet! Wout Weghorst vond het net in de extra tijd en besloot daarmee de wedstrijd. Denk jij dat de lange spits dat weer kan doen? Als Weghorst de laatste maakt van de wedstrijd is dat goed voor je 4.50 keer je inzet!

Dit zijn natuurlijk niet alle opties die je hebt om op de wedstrijd te gokken! Wil je meer wedtips voor het allerlaatste duel van deze interlandperiode tussen Nederland en Wales? Kijk dan op de website van Sportbookies!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+,hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.