Rensch opnieuw in de basis bij Jong Oranje tegen Wales

door Melle Goekoop 1

Bron KNVB

Rensch opnieuw in de basis bij Jong Oranje tegen Wales

door Melle Goekoop 1

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch begint opnieuw in de basis bij Jong Oranje. In de EK-kwalificatiewedstrijd tussen de beloftes van Nederland en Wales staat de Ajacied in het centrum van de verdediging, zo geeft de KNVB aan. Daarnaast wordt hij door de nodigde oud-Ajacieden vergezeld in de basiself van Erwin van de Looi.

Zo staat Kjell Scherpen op doel, met daarvoor een verdediging die bestaat uit Jeremie Frimpong, Rensch, Sven Botman en Mitchell Bakker. Op het middenveld staan Quinten Timber, Ludovic Reis en Daniël van Kaam opgesteld.

Op papier speelt Van de Looi een 1-4-3-3 systeem, maar in de praktijk zal dat anders uitvallen, aangezien Jurgen Ekkelenkamp opgesteld staat als buitenspeler, die doorgaans vanuit het middenveld opereert. Daishawn Redan staat ook als valse buitenspeler opgesteld. Joshua Zirkzee die tegen Jong Zwitserland tweemaal scoorde, staat wederom in de basis.

Opstelling Jong Oranje: 

Scherpen, Frimpong, Rensch, Botman, Bakker; Q. Timber, Reis, Van Kaam; Redan, Ekkelenkamp; Zirkzee.

Wissels Jong Oranje:

Hoever, Musaba, Van den Berg, Maatsen, Gorter, Taylor, Geertruida, Boadu, Bogarde

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.