Problemen in uitvak: 'Vallen rake klappen'

door Finn Dekker 18

Problemen in uitvak: 'Vallen rake klappen'

door Finn Dekker 18

Laatst geüpdatet

In het uitvak van het stadion van Benfica is wat gedoe ontstaan voorafgaand aan het duel, zo meldt Ajax Life op Twitter. De supporters en beveiligers zouden het met elkaar aan de stok hebben gekregen. De reden is het bezetten van vrij gehouden stoeltjes door Ajax-fans.

'Er gaan dingen mis in het uitvak nu. Ajax-supporters willen op de eerste rijen staan, maar ordehandhavers willen die vrij houden. Supporters worden teruggedrongen. Er vallen rake klappen. Hopelijk loopt het niet al te erg uit de hand. Nogal wat gedoe gaande in het uitvak. Politie wil voorste rijen vrijhouden, supporters willen die innemen. Traangas, stoeltjes gooien. Niet fraai', schrijft het medium over de situatie.

De wedstrijd tussen de Portugezen en de Amsterdammers wordt bijgewoond door meer dan drieduizend Ajax-supporters. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in Da Luz. Wint Ajax dan overwintert het al na vier duels in het miljardenbal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.