Kraay jr. sprak Pasveer: 'Hij gaat voor honderd procent bijtekenen'

door Jesse ter Haar 9

Bron ESPN

Kraay jr. sprak Pasveer: 'Hij gaat voor honderd procent bijtekenen'

door Jesse ter Haar 9

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer gaat binnenkort bijtekenen bij Ajax, zo veel weet Hans Kraay jr. zeker. Na afloop van de bekerwedstrijd tegen De Graafschap kwam de verslaggever de goalie van de Amsterdammers tegen en dus sprak hij hem aan.

'Ik liep hem tegen het lijf bij de bus en toen vroeg ik: klopt het wat Heitinga zegt?', aldus Kraay jr. bij ESPN. 'Hij zei: ik heb het hier fantastisch naar mijn zin. Ga er maar gewoon vanuit dat ik hier een jaar ga bijtekenen. Dus ga er maar voor honderd procent vanuit dat Pasveer binnen nu en tien dagen voor een jaar gaat bijtekenen.'

De oud-voetballer haalde het al aan, maar John Heitinga sprak na afloop van De Graafschap - Ajax ook over Pasveer. Hij ging er toen ook al vanuit dat het goed zou gaan komen. 'Remko is een belangrijke speler bij ons. Niet alleen als tweede doelman, maar zeker ook in de kleedkamer en op het veld. Hij is een hele positieve jongen, die heel hard werkt. Hij is een topprof en die jongen willen we er graag bijhouden. Ik ga er absoluut vanuit dat het rond gaat komen', sprak hij.

Contractaanbieding van Ajax

Afgelopen dinsdag kwam al naar buiten dat Ajax voornemens is het contract van de ervaring keeper te verlengen. De 39-jarige Ajacied had toen al een aanbieding op zak, maar er kwam nog niets naar buiten over de intentie van Pasveer. Met die intentie lijkt het, afgaand op de woorden van Heitinga, Kraay jr. en Pasveer zelf, dus wel goed te zitten. Afgelopen donderdag stond hij nog onder de lat bij Ajax, toen hij de nul wist te houden tijdens het bekerduel met De Graafschap.

Verwacht jij dat Ajax minimaal drie keer weet te scoren tegen NEC? Zet in en ontvang 1,80 keer je inzet terug bij minimaal drie Amsterdamse doelpunten!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.