De Boer sluit Ajax-trainerschap niet uit

door SJvanveen 44

De Boer sluit Ajax-trainerschap niet uit

door SJvanveen 44

Laatst geüpdatet

Frank de Boer sluit niet uit nog eens trainer te worden van Ajax. 'Op de korte termijn weet ik niet', laat hij weten tegenover de NOS.

De oefenmeester, begin dit seizoen ontslagen bij Crystal Palace, vindt het niet ondenkbaar dat hij ooit nog coacht in Amsterdam. 'Nee, helemaal niet', laat de trainer weten. 'Maar ik hoop echt dat Marcel het heel goed gaat doen. Te beginnen met tegen PSV.'

Ajax is fragiel dit seizoen en staat tien punten achter op de Eindhovenaren. Verliest de Amsterdamse club zondag van PSV, dan is volgens De Boer de titelstrijd klaar. Zelf was de coach met 'zijn' Ajax van de inhaalraces, maar dat ziet hij bij dit Ajax niet gebeuren. 'Ze hebben veel kwaliteit, maar qua ervaring komen ze te kort', is De Boer stellig.

'Ze hebben héle goede spelers, maar ik denk vooral dat het weer ontzettend jong is. Het is bijna allemaal negentien, twintig jaar', sluit de Nederlander af, die zelf vier landstitels op rij pakte met Ajax. In zijn laatste twee seizoenen behaalden de Amsterdammers geen kampioenschap, hetzelfde gold voor Peter Bosz, die vorig seizoen wél de Europa League-finale bereikte.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.