'Ajax gaat profijt hebben van zijn visie'

door SJvanveen 16

'Ajax gaat profijt hebben van zijn visie'

door SJvanveen 16

Laatst geüpdatet

Zakaria Labyad predikt geduld bij Ajacieden omtrent coach Erik ten Hag. De oefenmeester van de Amsterdammers heeft volgens de aankoop een goede voetbalvisie, al kost het tijd om die te implementeren.

'Zijn visie is wennen. Maar bij FC Utrecht zijn de spelers die zo gaan waarderen dat er nog steeds lovend over Ten Hag wordt gepraat. Met een hele voorbereiding in plaats van zoals dit seizoen halverwege in te stappen, denk ik dat zijn visie ook bij Ajax aanslaat en de spelers, club en fans er profijt van gaan hebben', laat Labyad weten in gesprek met De Telegraaf.

Labyad vindt dat hij genoeg kan toevoegen aan Ten Hag zijn elftal. 'Scorend vermogen en gif', is de Marokkaans international kraakhelder. 'Dit seizoen heb ik laten zien dat ik makkelijk scoor (in totaal vijftien goals, red.). En ik ben geen lieverdje op het veld, iemand die tegen de grens aan voetbalt en er soms overheen gaat.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.