AD verwacht dat Taylor basisplaats weer verliest aan Klaassen

door Gino Haverkamp 64

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht dat Taylor basisplaats weer verliest aan Klaassen

door Gino Haverkamp 64

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor neemt zondag tijdens De Klassieker weer plek op de bank, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Zijn plek zou worden ingenomen door Davy Klaassen, die verder plaatsneemt in een ongewijzigde basisopstelling.

Taylor stond afgelopen zondag, toen Ajax met 2-4 won van sc Heerenveen, juist aan aan de aftrap ten koste van Klaassen. Een week eerder, bij de 1-0 zege van Ajax op NEC, waren de rollen weer omgedraaid: Klaassen in de basisopstelling en Taylor op de reservebank. Wel scoorde de twintigjarige middenvelder toen hij in Friesland weer de kans kreeg. Hij maakte de 1-4.

Verder houdt trainer John Heitinga vast aan dezelfde namen. Dat houdt in dat Gerónimo Rulli het doel verdedigt in wat zijn eerste ontmoeting met Feyenoord wordt. Voor hem staat een kwartet bestaande uit Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Owen Wijndal.

Op het middenveld is er dus plek ingeruimd voor Klaassen, zo is de verwachting. Hij wordt vergezeld door Edson Álvarez, tegen sc Heerenveen nog goed voor een doelpunt, en Steven Berghuis. De aanval zou bestaan uit Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en spits Dušan Tadić.

Verwachte opstelling Ajax

Rulli; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Kudus, Bergwijn, Tadić.

Denk jij dat Ajax zondag wint van Feyenoord?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.