Weet Kudus tegen Feyenoord de hoofdrol op zich te nemen? (Ad)

door Ajax Showtime 9

Bron AS

Weet Kudus tegen Feyenoord de hoofdrol op zich te nemen? (Ad)

door Ajax Showtime 9

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het zondagmiddag op tegen Feyenoord en dat is niet alleen voor de voetbalsupporters een hoogtepunt. De bookies pakken uit met fraaie quoteringen bij een succesvolle middag voor de Amsterdammers. Feyenoord mag dan aan kop staan in de Eredivisie, maar dat zegt de bookies niet al te veel.

Een overwinning voor Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA kan je namelijk 1,75 keer je inzet opleveren. Winnen de Amsterdammers en geloof jij dat beide teams het net vinden, dan stijgt de quotering zelfs naar 3,10. Weten John Heitinga de punten in Amsterdam te houden en komt Feyenoord niet tot scoren, dan kun je 3,50 keer je inzet terugverdienen.

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden om in te zetten op een succesvolle middag voor Ajax. Staat de club in de rust van de Klassieker al op voorsprong en wordt de wedstrijd uiteindelijk ook gewonnen, dan kun je 2,75 keer je inzet verdienen. Heb je ietwat minder vertrouwen in een goede afloop en verwacht je een gelijkspel tussen de rivalen? Dan staat je een fraaie quotering van 4,20 te wachten.

De Klassieker is voor beide partijen een belangrijke wedstrijd. Voor de eer, maar ook voor de stand op de ranglijst. Het kan tot twee dingen leiden: een doelpuntrijke wedstrijd of juist een schaakwedstrijd. Verwacht jij dat laatste en zorgt dat ervoor dat het net niet door beide teams gevonden gaat worden, dan wacht je een quotering van 2,25. Weten Ajax en Feyenoord wel beide te scoren, dan gaat je inzet keer 1,57.

Ajax' doelpuntenmakers

Tot slot kijken we naar de waarschijnlijke doelpuntenmakers van zondagmiddag. Davy Klaassen staat bij een basisplaats bijna garant voor een goal en dat kan je zondag veel moois opleveren. De middenvelder hoeft namelijk maar één keer te scoren voor een quotering van 4,75. Weten Mohammed Kudus of Brian Brobbey het net te vinden, dan kun je 2,75 keer je inzet terugverdienen. Betreft het de eerste of laatste goal van het duel, dan stijgt het zelfs naar een quotering van 6,50.

Denk jij dat Ajax zondag wint van Feyenoord? Zet in en ontvang 1,75 keer je inzet terug als de drie punten in Amsterdam blijven!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.