Klaassen niet blij met reserverol tegen sc Heerenveen: 'Maar de trainer bepaalt'

door Timo Suur 77

Bron ESPN

Klaassen niet blij met reserverol tegen sc Heerenveen: 'Maar de trainer bepaalt'

door Timo Suur 77

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Davy Klaassen was niet blij met zijn reserverol tegen sc Heerenveen, zo zegt hij in gesprek met ESPN in aanloop naar De Klassieker van zondag. Kenneth Taylor kreeg tegen de Friezen de voorkeur boven de middenvelder.

Klaassen zegt dat hij niet gespaard is tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen. 'De trainer zei van niet, dus dan ga ik er niet vanuit dat het met iets anders (Klaassen stond op scherp in aanloop naar De Klassieker, red.) te maken had', zo vertelt de middenvelder. 'Heitinga vertelde dat ik niet ging spelen om tactische redenen. Hij zei dat ik het goed had gedaan, maar dat hij de keus maakte voor Taylor. Ik zei dat ik het daar niet mee eens was, maar uiteindelijk is het zijn beslissing.'

De middenvelder weet nog niet of hij in de basis start in de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. 'Dat heb ik nog niet gehoord. Heitinga weet dat ik vind dat ik moet spelen, maar de trainer bepaalt.' Op de vraag wat de mooiste Klassieker was van Klaassen weet hij wel het antwoord. 'Ik denk dat de 3-2 van vorig jaar mijn mooiste Klassieker was, met die winnende goal van Antony. Zeker omdat we twee keer achter kwamen en de sfeer in het stadion was echt speciaal.'

'Ik vind Trauner de beste speler van Feyenoord'

Klaassen vindt Gernot Trauner de beste speler van Feyenoord. 'Ik denk dat hij heel veel rust geeft aan het team', zo zegt de middenvelder van Ajax. 'Ik vind hem de beste speler van Feyenoord. Hij is goed in de opbouw. 'Ik zeg niet dat hij beter is dan onze verdedigers, maar zo'n iemand kan je wel goed achter je hebben ja. Zondag staan Ajax en Feyenoord tegenover elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De koppositie in de Eredivisie staat op het spel. De Rotterdammers staan op dit moment bovenaan met een voorsprong van drie punten. De aftrap vindt om 14.30 uur plaats.

Denk jij dat Ajax zondag wint van Feyenoord?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.