[Update III] Heerlijk debuut Wöber bij Sevilla

BVeenstra, 26-01-2019 om 14:50, 16079 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Max Wöber zal tijdens de twintigste speelronde in de Primera División nog niet zijn debuut maken voor Sevilla, zo weet Voetbal International. De verdediger vertrok tijdens de winterse transferperiode van Ajax naar de nummer drie van Spanje, maar behoort tegen Real Madrid nog niet tot de selectie.

Ajax' komende opponent in de Champions League zal als nummer vier van de competitie de strijd aangaan om een plek bij de top drie, maar ondervindt daarbij dus geen hinder van de Oostenrijkse centrale verdediger.

Tijdens de komende week vindt de volgende mogelijkheid plaats voor Wöber om zijn debuut te maken in het shirt van Sevilla. In de bekercompetitie van Spanje, de Copa del Rey, neemt de ploeg het op tegen FC Barcelona.

Update - 14.10 uur (23 januari 2019) - Wöber debuteert in selectie Sevilla

Max Wöber debuteert woensdagavond in de selectie van Sevilla, zo meldt de club op Twitter. De Oostenrijker kan een week na zijn transfer zijn officiële debuut maken voor de Spanjaarden. Wöber kan woensdagavond zijn eerste minuten maken in het bekerduel met FC Barcelona, dat naar Sevilla komt voor de kwartfinale in de Copa del Rey. 

Update II - 13.15 uur (26 januari 2019) - Wöber maakt officieel debuut Sevilla

Voormalig Ajacied Maximilian Wöber heeft zijn officiële debuut voor Sevilla gemaakt. De Oostenrijkse verdediger staat in de basis van de Spaanse club, zo meldt het via Twitter. De wedstrijd tegen Levante is om 13.00 uur begonnen.

Update III - 14.50 uur (26 januari 2019) - Heerlijk debuut Wöber bij Sevilla

Oud-Ajacied Maximilian Wöber kan terugkijken op een heerlijk debuut bij Sevilla. De verdediger speelde in het competitieduel met Levante negentig minuten mee en won met 5-0. Met een assist, een versierde strafschop en een doelpunt was voormalig Ajax-jeugdspeler Quincy Promes een van de uitblinkers.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markk
Ben blij voor hem, verdediger met potentie en heeft zich altijd professioneel gedragen.
2 0
ajax4lifebaby
Speelde goed, wat we van hem kennen op de centraal positie. 11m is echt een koopje gebleven voor Sevilla. Volgend jaar had ik Wöber graag met Magallan op centraal zien spelen met Blind op 6.
3 0
insectenverdelg
Vraag is of t systeem met 3 CV's niet beter bij Wober past Dan t Ajax spel.
4 0
MosesD
Blijf het verbazingwekkend vinden dat Ajax Wöber zo makkelijk heeft laten gaan. Imo was hij volgend seizoen beslist 1 van de 2 centrale mensen achterin.
5 -2
Pierre Heno
Ajax heeft hem niet 'makkelijk' laten gaan maar er bij Max op aangedrongen te vertrekken omdat Ten Hag voor hem geen toekomst ziet bij Ajax. Overmars kwam vervolgens met Sevilla aanzetten. Wöber werd gedwongen eieren voor zijn geld te kiezen. Ajax liet hem dus niet 'makkelijk' gaan , het duo Overmars-Ten Hag wilde gewoon van 'm af na de aankoop van Magallan.
0 0
Chesterson93
Je begrijpt dat Ten Hag en Overmars in wezen staan voor Ajax? Zonder hen gebeurt er vrij weinig, dus je kan spreken van “Ajax laat Wöber makkelijk gaan”
0 0
Schip
Hij is centraal gewoon betrouwbaarder dan Blind. Bleek uit tegen PSV eens te meer. Blind is een 6, die best eens centraal of als back kan spelen, maar niet onderscheidend.
1 -3
Cabj
klopt inderdaad een inschattingsfout. Kun je aanstaande zomer weer een nieuwe CV gaan zoeken.
2 -2
Red Devil
Relaxed debuut voor Wöber met een 5-0 zege.
Speelde een goede wedstrijd.
1 -1
Kuningast
Echt dom dat Ajax hem zo makkelijk liet gaan. Nu heb je al meteen problemen links achterin.
12 -5
Bky
We hadden al helemaal problemen als Wober moest opdraven voor de linksback, zwakste man op het veld als hij daar moest staan, dus ik zie het niet zo eigenlijk.
5 -4
Schip
Nee, dat blijkt.
2 -1
AjaxBaggio
Hoe speelt hij ?
Gun het die jongen wel hoor. Prima kerel!

Alleen jammer dat Ajax hem zo snel heeft verkocht. Met een Sinkgraven en Kristensen in je selectie had ik Wober niet zo snel weggedaan.
9 -2
OV020
Speelt een prima wedstrijd. Verdedigend nog niet in de problemen gekomen, en aanvallend bijna een doelpunt (schoot net voorlangs) na een rush. Kreeg ook applaus van het publiek na die actie.
7 0
Schip
Speelt idd prima.
3 0
Timoajax14
Is nog moeilijk te zeggen hoe hij speelt. Hij kwam 1x aardig op en daar had hij een goede schietkans (net naast). Wel al een aantal overtredingen gemaakt
2 0
Timoajax14
Hahaha, Hij scoort nog bijna ook :-)
3 0
Pierre Heno
Ben ook benieuwd op welke positie ( en hoe) hij zal gaan spelen: als linksback of als LCV. Gun hem het beste want zoals Ajax hem midden in het seizoen even heeft laten weten geen toekomst in hem te zien bij de club...en oh ja...dat Sevilla wel interesse in hem had. En nu zitten wij met Sinkgraven als stand-in voor Tagliafico.
Viergever weggestuurd, Wöber weggestuurd maar Sinkgraven opstellen op een positie die hij niet aankan. Nou nou zeg..wàt een beleid.
7 -1
PetervanAmsterdam
@Pierre Heno:

Sevilla speelt dit seizoen met drie centrale verdedigers. Wöber is, als enige linksvoetige achterin, gehaald als linker centrumverdediger. En in dat spelsysteem vanzelfsprekend niet als de aanvallende linksback (wingback).

Of hij een basisplaats gaat bemachtigen, moeten we maar afwachten.
3 0
Pierre Heno
Tenx Peter.
0 0
Babangida83
Lekkere potjes om eens rustig in te komen :-).
Ben wel benieuwd of een wissel van Ajax het gaat redden bij een Spaanse subtopper.
2 0
X-RaY
Aan zijn rugnummer zal het in ieder geval niet liggen ;)
1 0