Ajax O19 kampioen na overtuigende zege op Feyenoord

ThijsZwagerman, 01-06-2019 om 16:00, 54285 views, Ajax Showtime |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax O19 heeft zich op de laatste speeldag van de competitie gekroond tot landskampioen. Het restant van het kampioensduel met Feyenoord, dat vorige week zaterdag nog werd gestaakt, bleek een prooi voor de Amsterdamse talenten. Goals van Brian Brobbey en Naci Ünüvar bezorgden de ploeg het kampioenschap.

Nadat Ajax via Sontje Hansen en Ünüvar al tweemaal gevaarlijk was geworden, was het Brobbey die de score daadwerkelijk opende. Linksback Anass Salah-Edinne stuurde de spits met een gevoelige dieptebal op het Feyenoord-doel af. Brobbey bleef oog in oog met Koorevaar, de doelman van de Rotterdammers, uiterst koelbloedig, omspeelde hem en rondde vervolgens vanuit een lastige hoek knap af. 

Na de rust werd Feyenoord gevaarlijk uit een hoekschop, terwijl Ajax in de persoon van Hansen opnieuw een goede kans kreeg om de marge te verdubbelen. Zijn inzet werd echter gestopt door Koorevaar, maar de Feyenoord-doelman had tien minuten later geen antwoord op het schot van Ünüvar. Hansen wist te profiteren van geklungel in de achterhoede van de Rotterdammers, waarna hij Ünüvar met een fraai hakje in staat stelde om de 2-0 binnen te schieten. De technicus faalde niet en schoot overtuigend raak. Via Terrence Douglas kreeg Ajax vervolgens nog een grote kans op meer, maar de kopbal van de invaller miste precisie. 

In de absolute slotfase hield Ajax-doelman Daan Reiziger zijn goal nog knap schoon. De keeper bracht namelijk goed redding op een kopbal van dichtbij het doel. Even later liep Feyenoord-middenvelder Wouter Burger nog tegen zijn tweede gele kaart aan, wegens commentaar op de wedstrijdleiding. Ajax kwam echter niet meer in de problemen en kroonde zich zodoende tot landskampioen. Door de overwinning eindigt het elftal met 28 punten - twee meer dan runner-up Feyenoord - bovenaan de ranglijst. De ploeg van trainer John Heitinga is om die reden ook al verzekerd van deelname aan de Youth League voor volgend seizoen. Na het al eerder winnen van de bekerfinale, betekent dit landskampioenschap bovendien dat Ajax O19 het seizoen evenals Ajax 1 afsluit met 'de dubbel'.

Opstelling Ajax O19:

Reiziger; Q, Timber, J. Timber, Rensch, Salah-Eddine; Regeer (46' Douglas), Llansana, Taylor (90+3' Warmerdam); Hansen, Brobbey (90+4' Dostanic), Ünüvar (87' Pinas).

Wissels Ajax O19:

Raatsie, Douglas, De Waal, Pinas, Warmerdam, Dostanic, Pynadath.

Opstelling Feyenoord O19:

Koorevaar; Hall, Lewis, Hendriks, Hartman; Bouchataoui, Geertruida, Burger; Touré, Bannis, Kögcu.

Wissels Feyenoord O19:

Huijgen, Gunduz, Jansen, De Mooij, Yates, Hoogenboom, Amadan.

Doelpunten:

1-0 Brobbey (39')
2-0 Ünüvar (67')

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Prachtig voor dit team, verdiend en zwaarbevochten. Dit dubbele gevoel is positief.
0 0
Van Reenen
Van harte gefeliciteerd met het zwaar bevochten kampioenschap, mannen!
1 0
FlyingDutchMan
Zitten Musampa en Van Gelder en al volledig bij Jong Ajax? Of gaan ze richting de uitgang?
0 0
Bjorn
Lekker jongens!
1 0
NouriVandeBeek
Devyne Rensch gaat niet de 1.90 aantikken, maar hij heeft zoveel goede eigenschappen om het te gaan maken. Heel rustig aan de bal en tactisch goed. Boerenjaar voor hem.
6 0
ajaxx123
Kende hem niet zo goed maar vond hem in de bekerfinale uitstekend spelen, heeft alles voor een goede centrale verdediger.
0 0
WantAmsterdam
Maar hij is tenminste al boven de 1.80, en kan nog groeien, als hij rond de 1.85 word is het prima eigenlijk. Hopen maar
2 0
Champy
Voor de gewone kijker zal ie niet echt opvallen tijdens een wedstrijd/een heel seizoen.
Ik vind z'n talent echt moeilijk in te schatten, en ook z'n potentie hangt voor een zeer groot deel af van z'n lichamelijke ontwikkeling.
Als ie 'gewoon' 1m80 blijft, is het vanzelfsprekend een heel ander verhaal dan wanneer ie 1m90 aantikt.
Als je de jeugdspelers van de laatste jaren bekijkt, stoppen ze vaak met groeien rond deze leeftijd. Een paar uitzonderingen krijgen nog een groeispurt, maar dat zijn de uitzonderingen gebleken.
0 0
NouriVandeBeek
Een CV hoeft van mij sowieso geen 1.90 te zijn. Kijk naar Daley Blind. Lisandro Martinez is ook 1.78.
1 -1
Champy
Daley heeft via een lange route pas z'n plek gevonden achterin. Veel hangt af van de partner naast hem.
Ik denk dat je als jeugdspeler niet de kans gaat krijgen om het te maken als kleine (re)verdediger, tenzij je voetballend echt uitblinkt en dat vind ik heel goed meevallen bij Rensch.

Lisandro Lopez heb ik nooit zien spelen. Dus het is nog afwachten.
1 0
FlyingDutchMan
Goede spits die Lisandro Lopez, nu in zijn nadagen bij Racing geloof ik ;)
0 0
Champy
haha al die namen zijn zo verwarrend.
2 0
Champy
Volgend jaar zullen de beste 2003-spelers ook al bij de onder 19 spelen.

Interessant om te zien hoe de onder 17 wordt samengesteld.
Op Campagne en Karahasanovic na blijven er weinig interessante spelers over uit de 2003-lichting. Misschien dat Oostwoud wanneer ie zich fysiek ontwikkelt wel een interessante verdediger wordt.
Het elftal zal wel voornamelijk ingevuld worden met de jongens van 2004.
2 0
Red Devil
Dat ging lekker simpel vanmiddag tegen die kakkies.
0 0
Ozymandias
Ünüvar is duidelijk het grootste talent van de 2001-2003 lichting maar Quinten Timber is het talent wat mij dit seizoen het meest positief heeft verrast. Ik zag hem aan het begin van het seizoen niet als een talent waarvan we konden verwachten dat hij het eerste zou halen maar inmiddels heeft hij mij wel overtuigd dat MITS hij zich goed verder blijft ontwikkelen hij een vaste basisspeler kan worden. Ik schreef 'mits' in hoofdletters omdat dit natuurlijk bij elk talent uiteindelijk nog maar de vraag is.

Quinten heeft dit seizoen een enorme stap in zijn ontwikkeling gezet. De grootste kritiek die ik voor dit seizoen op hem had is dat hij zich altijd de drukte in leek te draaien. Nu aan het einde van dit seizoen vind ik juist dat het goed opendraaien juist zijn grootste kwaliteit is geworden. Ik heb nog nooit een talent gezien wiens grootste zwakte in één seizoen z'n grootste kracht werd. Volgens mij is hij klaar om deze zomer de stap naar de basis van Jong Ajax te maken. Dat zou ik van geen enkele andere o19 spelen zeggen.
3 -2
MarcelvTol1971
Ajax gewoon verder gegaan waar het vorige week gebleven was. Feyenoord had ook nu weinig in te brengen.
3 0
TusanDadic
Waarom bezoeken er hier zoveel users FR12? Wij zijn Ajax..
3 -4
Koningtoto
Nou, als je dat niet zou doen, mis je kostelijkheden als dit: https://www.fr12.nl/nieuws/50866-vrienden-van-de-kuip-doet-bod-op-aandelen-stadion-feijenoord.html

Dit is gewoon beter dan een avond Youp van t Hek of Hans Teeuwen hoor.
1 0
Raoul14
Heb je weleens van leedvermaak gehoord....?
3 0
TusanDadic
Nee, nooit. Er zijn genoeg allround voetbalsites waar je dat al tot je kan nemen. Alsof je naar Rotterdam zou gaan. Ik vind het kansloos.
2 -7
Puurvoetbal
Jij moet lekker in Noord Korea gaan wonen. In dit land kan iedereen doen waar die zin in heeft. We zijn niet geïnteresseerd in commentaren van uw kant.
3 -1
koenos1
Oke, even ter zake. Gemmidelde leeftijd met invallers: Feyenoors O19: 17,8 (speler El Bouchataoui brengt met zijn 19 jaar het gemiddelden aardig omhoog. Ajax O19: 15,6 jaar. Wel met spelers als Ünüvar en invaller Regeer die beiden 15 zijn. Brobbey en Taylor beiden net 17. De rest ook zowat allemaal 17, behalve Llansana die 18 is.
1 -1
Martano
Gemiddelde leeftijd basiself Ajax 17,2 (achter de komma tienden dus geen maanden), Feyenoord 18,2.
Na rust, toen Regeer er uitging werd het gemiddelde bij Ajax 17,4.
Ajax speelde met 1 achttienjarige, Llansana, de Timbers en Reiziger worden nog deze maand 18.
2 0
Ozymandias
De gemiddelde leeftijd van Ajax kan toch niet 15.6 hebben zijn geweest als er maar twee spelers 15 zijn die beide deze zomer 16 worden? Ik neem aan dat het een typ-o was en je 16.6 bedoelde op te schrijven. Alsnog een ongelofelijk lage gemiddelde leeftijd voor een team van een o19 elftal aan het einde van het seizoen.
3 0
Bky
Geweldig om reacties te lezen op Voetbalzone, het is weer allemaal de schuld van de KNJB.
2 0
Bramzel
Haha KNJB is het sowieso niet, als dat zo was had Feyenoord vandaag zeker drie man met rood van het veld zien gaan (want dat had de scheidsrechter eigenlijk sowieso moeten doen). Wat waren die aan het schoppen zeg.
1 0
Raoul14
Toch nog wat op deze dag die er heel anders had moeten uitzien....heb nog lang gedroomd van dat door bijvoorbeeld de uitslag van de dopingcontrole, Ajax alsnog als winnaar werd uitgeroepen. Spelers vanuit vakantiebestemmingen of Zeist werden teruggeroepen om zoals Denemarken in 1992 alsnog de cup te pakken.:-) Toen werd ik wakker en was het best stil op straat...
1 0
MrPink
Wat een stunt was dat, die lagen allemaal al op het strand, niks te verliezen toen.
0 0
BrandjeXL
Grote klasse!!!
0 0
3*stars*3
Pot niet gezien maar mooi om te lezen hoe de jonkies van Ajax, toch gewoon winnen an een Fey dat aardig wat “oude” spelers heeft gebruikt.
Aantal van die gasten hebben al debuut gemaakt onder Gio.
Heerlijk dit en triest wat vorige week gebeurde maar Fey was nergens tot die staking.
3 0
MrPink
KNJB is weer trending hoor.
1 0
Suarez16_
Heerlijk die reacties van de kakkies. Ook gewoon een paar die met volle overtuiging beweren dat de goal van bannis geen buitenspel was. Dat kun je ook gewoon niet zien vanaf die camerahoek zonder herhalingen, maar heerlijk die excuses.
5 -1
WantAmsterdam
Wat hebben we goeie spelers, Ünüvar, gebroeder timber, lIansana, taylor, Hansen, Rensch, salah-eddine en Brobbey.
Vooral Llansana en Renscn waren vandaag geweldig.
2 0
DulceDesde
Pynadath ook nog alleen heeft niet gespeeld maar is wel een speler met potentie en een goede mentaliteit en techniek.
1 0
WantAmsterdam
Kijk naar hem uit in o19!
0 0
Bramzel
Ik vind Sontje Hansen toch ook wel iets hebben hoor. Die mag ook wel in dit lijstje.
1 0
WantAmsterdam
Staat toch ook daar??
Zou hem ook niet vergeten, heerlijke speler inderdaad.
0 0
Bramzel
Ik dacht toch echt dat die daar net niet stond. Anders heb ik er echt over heen gelezen.
1 0
WantAmsterdam
Ne serieus, stond daar al, dus het tweede, maar verder geen thema want we zijn het over Hansen toch eens :)
0 0
036AFCA97
Op FR12 gaat het alleen maar over de scheids en hoe erg ze genaaid zijn omdat de wedstrijd overgespeeld wordt op de toekomst. Een paar droevige kakkies die roepen dat het niks is worden gelijk aangevallen door de rest. 0,0 zelfreflectie.
5 0
NouriVandeBeek
Voor het staken was Ajax ook de bovenliggende partij. Ik wil niks goedpraten en die gasten helemaal niet verdedigen, maar het is bij schreeuwen gebleven. Te weinig voor de KNVB om de titel aan Feyenoord te geven. Neem niet weg dat een groepje zich misselijk hebben gedragen.
5 0
Koningtoto
Ik spreek nu even uit eigen ervaring. Vroeger, toen ik nog gek was, werd er volop op de tribune gereld. En dat ging vele malen verder dan afgelopen week. Vroeger werden hele vakken afgebroken, gevechten met de mobiele eenheden, stenen koppen als je uit een trein stapte. Ik ga het echt niet goed praten en ik veroordeel wat vorige week gebeurd is ten zeerste, omdat het hoolies tegen nobodys was, maar we mogen blij zijn dat het in Nederland zoveel verbeterd is. Nu nog een voetbalwet en je bent dit soort excessen gewoon kwijt. Gaan ze lekker in een bos met elkaar afspreken. Helemaal mooi. Maar de zorgkosten zijn voor hunnie.
2 0
mgtow
Feyenoord is een sekte.
3 0
HZMKK
De reacties op FR12 spreken boekdelen over wat voor in en in trieste fans die club heeft.
Alleen al daarom, nooit meer uitsupporters!! Wat een vieze enge varkens zijn dat zeg gadverdamme
2 0
TontoKarnaggel
Kan niet wachten op Unuvar in Ajax 1, maar ook burger in het eerste van feyenoord kijk ik naar uit :)
3 0
Koningtoto
https://www.fr12.nl/nieuws/50874-feyenoord-o19-verspeelt-titel-in-amsterdam.html

Even nagenieten, omdat de stream ineens weg is. Lees dit even goed door, dan weet je dat feyenoord ten dode is opgeschreven.
4 0
mgtow
RVVC 16:15 "Zonde dat ze geen kampioen zijn geworden maar dit blijft een vrij matige lichting. We mogen echt blij zijn als er uiteindelijk 3 of 4 volwaardige spelers worden. Niet dat 020 zo'n geweldige selectie heeft maar daar zie je wel aan sommige spelers dat ze goed kunnen voetballen"AHHAHAHAHAHAH
1 0
Bky
Ze mogen blij zijn als er uberhaupt 1 doorbreekt, wat een surrealisme daar joh.
0 0
Boer
Ik denk anders dat er wel 3 of 4 het eerste van Feyenoord kunnen halen. Dat is namelijk subtop. Hun ploeg bestond voor het merendeel uit eerstejaars. Zaten maar vier tweedejaars tussen. En ook nog een tweedejaars. Dat Ajax twee jaar jonger zou zijn is dan ook wat overdreven. Sommige spelers wel drie jaar jonger dan de oudste, dat klopt. Maar Reiziger, de Timbertjes en Llansana speelden vooral tegen leeftijdgenoten.
0 0
trodat4030
Fijn, Youth League veilig gesteld. Dat, en alleen dat, maakt de o19 titel echt een must. Dat o17, o16 enz geen titels pakken zegt me niet zoveel met het bizar vroeg doorschuiven wat Ajax inmiddels doet. Die Youth League is gewoon weer belangrijk voor de o19 van volgend seizoen. Tot nu toe hebben we elke editie meegedaan, laten we dat zo houden.. YL en het spelen van KKD met Jong is dé manier om spelers snel te laten ontwikkelen en versneld klaar te stomen voor het 1e.
5 0
insectenverdelg
Ehhhh. Als t 1e kampioen is speel je toch sowieso YL?
0 0
trodat4030
Alleen als het 1e de groepsfase haalt. De groepsfase CL wordt 1 op 1 overgenomen in de YL en de o19 kampioenen waarvan het 1e niet de groepsfase haalt, speelt ouderwetse knock-out wedstrijden tot men instroomt in de 2e seizoenshelft. Dan spelen ze tegen een nr 2 uit de YL poules en de winnaar daarvan gaat naar de achtste finale als ik het goed heb.
0 0
insectenverdelg
Das waar. ben een stap te ver vooruit.
0 0
Ajax The Best
Als ze zich plaatsen voor CL
0 0
JanTa
Gemiddelde leeftijd van Ajax O19 lag bijna 3 jaar jonger dan die van Feyenooit en nog worden ze weggetikt.
3 0
Koningtoto
De realistische feyenoorders erkennen dat ook en ze weten dat dit het begin van het einde van hun clubje is.
3 0
mgtow
Applaus voor hen. Je moet maar durven te midden van die mongolen de waarheid te spreken.
1 0
Koningtoto
Op internet is iedereen veilig. Vandaar de grote woorden hier ook iedere dag. Tot iemand je IP weet te koppelen aan een adres. Dan is het huilen.
3 0
AJAIXIXIXI
Hahaha mooi hè
0 0
YoungLeur
Wat een armoe is dat Fey 019 zeg. Burger is het vlaggenschip van de jeugdopleiding daar? Lijkt meer een Feyenoord supporter die mee mocht doen na het winnen van een prijsvraag.
4 0
WantAmsterdam
Feyenoord ver van een goed team, die Burger, wat een matige techniek zeg, ongelofelijk dat die al in het eerst heeft gespeeld.
2 0
MrPink
Onze jongens willen gewoon lekker voetballen en bij die kakkies zie je al op vroege leeftijd de agressie als het even niet lukt op het veld. Klasse jongens, wij lopen mijlen ver voor.
2 0
Koningtoto
HET EERSTE DE DUBBEL, HET VLAGGENSCHIP DE DUBBEL, AJAX IS WEER DE BAAS.
8 0
Ajax4proud
Zoals het hoort, WZAWZDB!
2 0
Bramzel
Ik heb van Ajax 1 genoten, maar ook van dit Ajax onder 19 zeg, wat een ploeg! En allemaal zo jong nog.
1 0
Ajax4proud
Zegt wel wat over wat eraan gaat komen in de toekomst mits de contracten getekend worden en ze niet zo vroeg al naar het buitenland vertrekken.
1 0
altijdwelwat
En de jeugd de kans nog gaat krijgen , afstand met het 1e word steeds groter ! Veel geld maakt lui en arrogant.
0 0
Bramzel
Dat komt doordat in jong Ajax niet heel veel bijzonders zit. Een Ünüvar gaat echt wel de kans krijgen hoor.
0 0
Aeter
Die gaat op zijn 16e debuteren, daar ben ik van overtuigd.
0 0
Koningtoto
Wat een gelul. Lang en Ekkelenkamp hebben nog geen kans gehad zeker? Eiting ook niet?
0 0
altijdwelwat
Let nou maar op komende zomer ....
0 0
Koningtoto
Je doet net of we een koopclub zijn. Dat is niet zo. Wellicht dat er weinig eigen jeugd instaat aankomend seizoen(wat ik overigens niet verwacht) maar dat komt puur doordat we leeg gekocht worden. Wat zie je liever? Prijzen, of dom puur op eigen jeugd blijven gokken? Wat feyenoord nu in feite gaat doen? Ik wil dat Ajax zijn positie gaat versterken en dat kan alleen door te kopen, aangezien de jochies er NOG niet klaar voor zijn, maar dat zijn ze over een jaar of twee wel.
0 0
X-RaY
Grote klasse boys! Lekker niks in die stink haven muhahaha
1 0
NouriVandeBeek
Klasse boys. Echt heerlijk gespeeld tot en met de 2-0. Deze titel smaakt heerlijk, omdat Ajax volop spelers heeft doorgeschoven.
0 0
Boer
Toen Ajax A2 ophief werden sommige mensen hier heel nerveus. Ik zei toen al dat Ajax o19 gewoon onder 18 moest worden en dat je alleen wat laatrijpers in o19 zou moeten laten. De rest moet naar Jong. De lichting 2002 plus Unuvar en Rensch van 2003 is zo extreem goed dat o19 zelfs bijna een o17+ is geworden. Ik vraag me inmiddels zelfs af of we wel per se een o16 moeten houden.
0 0
Afcagauke95
Die spelers van Feyenoord die tegen het eerste aanzitten... hebben al goed geleerd te trappen 3x vol door op Rensch die er gelukkig goed vanaf kwam
4 0
MrPink
Pastoor Kuyt rent nog net niet van het veld de kleedkamer in.
3 0
mgtow
De kakkerlakken zijn weer platgestampt.
5 -1
036AFCA97
Zat er nou eentje van de kakkies tof te doen tegen Heitinga?
12 0
Ozymandias
Gelukkig dat zelfs zijn ploeggenoten vol verbazing naar die dwaas keken.
3 0
Onpartijdig
Ja, het boeide Heitinga ook werkelijk waar geen ene reet, haha. Mooi om te zien
4 0
Bramzel
Ja inderdaad dat zag ik ook. Wat zijn die kakkies al jong alleen maar aan het schoppen en zeiken zeg daar hadden er wel drie met een rode kaart vanaf kunnen gaan vandaag.
5 0
MrPink
Ja, de waarde aard kwam er even uit.
2 0
apeldoorner
haha ja echt he... frustraties zitten er daar al jong in
3 0
Duif63
De dubbel! Je kan er niet jong genoeg mee beginnen !
7 0
Ajax_33
Sukkel van feyenoord nog boos op Heitinga? hahaha
10 0
Duif63
Echt hè. Hoe dom kan je zijn.
2 0
Ajax4proud
Dik verdiend gewonnen!!
1 0
Patrick78
Lekker jongens!!!! Wat een seizoen! De dubbel voor Ajax 1 en voor O19.
2 0
Bky
Netjes boys, maar winnen van dit Feyenoord is natuurlijk niet echt een prestatie.

De titel wel natuurlijk!
4 0
MrPink
Kijk die kakkies janken en boos doen.
9 0
Ozymandias
Hahaha, dat kind wat stoer ging doen tegen Heitinga (zelfs zijn teamgenoten keken vol verbazing naar zijn gedrag).
2 0
VoorAltijdNummer14
PRACHTIG!!!!
1 0
afcasven1995
Klasse boys, gefeliciteerd!
2 0
Koningtoto
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WIJ ZIJN AJAX EN WEER DE BESTE
3 0
MrPink
HEERLIJK
0 0
iammike
Haha buitenspel bij die ingooi, die snappen er echt niks van.
4 0
De Meer 020
Wil het net zeggen! Llansana speelt fantastisch. Beste man van het veld. Kiest altijd de goede optie van de 5 en niet alleen dat, ook nog dat de speler er wat aan heeft. Voor hem als er ruimte ligt of toch in de voeten wnnr een tegenstander dichtbij staat. Rust wnnr het moet en versnelt wnnr dat de optie hoort te zijn. Legt balletjes heel makkelijk dood weg. Hoge kutballen waar hij de vaart uit weet te halen. Slimme speler met veel balgevoel. Vooral zijn balgevoel in de passing en de juiste oplossing kiezen lijken zijn kwaliteiten. Is echt iemand die uitsluitend met zijn hoofd speelt.
4 -1
AsensioWillemsen
Volgende stap voor hem is om dominanter te worden. Zoals Frenkie bijvoorbeeld, dan kan ie nog meer zijn kwaliteiten aan de bal in de opbouw tonen
4 0
De Meer 020
Snap wat je bedoelt. Wnnr de keeper de bal heeft zou hij als 6 dominanter moeten vragen om de bal. Kan alleen niet net als Frenkie makkelijk wegdraaien en versnellen dus zal met een man in de rug minder snel aangespeeld worden door de achtersten. Frenkie kon je ten aller tijden aanspelen en teamgenoten wisten dat ook. Draaide dan makkelijk weg. Frenkie is dan ook een uitzonderlijk talent. Llassana moet dat anders oplossen. Het snel zien van de vrije man voor hem waardoor hij niet in aanraking komt met de tegenstander
1 0
Mikey Stormram
Gemiddeld 2 jaar jonger dan die gasten van Feyenoord en alsnog lopen er bij Ajax een paar jongens bij die zo ontzettend goed kunnen voetballen en techniek hebben, dat leeftijd opeens helemaal niet belangrijk is. Genieten
5 0
iammike
Haha die Burger wat een engnek. Die heeft vast zn hele slaapkamer volhangen met Dirk Kuijt posters
8 0
WantAmsterdam
Geweldige comment hahahahaha
0 0
Onpartijdig
Burger wilde nog even rood meepakken, gefeliciteerd jongen
4 0
Toon meer reacties