'Ziyech? Hebben nu al veel spelers in die rol'

BartVeenstra, 07-07-2018 om 13:40, 44498 views, Gianluca Di Marzio |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt er voorlopig niet op dat Ajax-middenvelder Hakim Ziyech een transfer gaat maken naar AS Roma. Monchi, directeur van de Italiaanse club, heeft in de Italiaanse media gereageerd op de transfergeruchten rondom AS Roma.

Niet alleen Ziyech, maar ook Emil Forsberg (RB Leipzig) zou in de belangstelling staan van AS Roma. 'Ik hou van Forsberg, maar dat betekent niets', wordt Monchi geciteerd door Gianluca Di Marzio. 'Dries Mertens is geen target. En Ziyech? Ik vind hem goed en ik kan niet voor honderd procent zekerheid "nee" zeggen, maar op dit moment hebben we veel spelers in zijn rol.'

Ziyech viert op dit moment nog vakantie, nadat hij met Marokko meedeed aan het WK in Rusland. Ajax-trainer Erik ten Hag gaf onlangs aan dat hij de Marokkaans international maandag 9 juli weer op de training verwacht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ziyech is een geweldige speler voor Ajax en ik zou graag zien dat hij nog een seizoen in Amsterdam blijft. Ajax zou dan met hopelijk Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Ziyech, De Jong; Neres, Dolberg en Tadic in de basis en Van Leer, Schuurs, Wöber, Schöne, Sinkgraven, Labyad en Huntelaar een geweldige wedstrijdselectie hebben. Met zo'n team moet Ajax fluitend met één hand op de rug en twee vingers in de neus kampioen worden en Europees (minstens) kunnen overwinteren.
2 0
Lane 8
Neee please. Roma heeft niet alleen zijn highlights gezien, maar zijn nu hele wedstrijden van hem gaan bekijken. Hij lijdt in de eredivisie al belachelijk veel balverlies, kan je nagaan tegen gelouterde verdedigers van een jaar of 30.. Deze man moet eigenlijk weg, met tadic erbij.. Desnoods gewoon voor 20 mil weg doen.
1 -5
Sterretje73
Dat mag je niet zeggen !!!! ;-) Ziyech is echt wel een hele goede voetballer maar hij lijd veel te veel balverlies voor een ploeg die pressie wil spelen. Maar ik denk wel dat als je echt verdedigende opknappers achter hem zet hij absoluut een rol kan spelen in ons team naast spelers als Tadic en Frenkie. Als die tandem gaat draaien dan is er geen tegenstander tegen opgewassen.
0 0
Whatever
——————————Onana——————————
———Magallán———de Ligt——-Tagliafico———
——————————-Blind——————————-
—————F. de Jong————van de Beek————
——————————-Ziyech——————————
——Neres——————————————Tadic——-
——————————Dolberg——————————

Wissel: van Leer, Kristensen, Schuurs, Wöber, Eiting, Schöne, Sinkgraven, S. de Jong, Bandé, Huntelaar, Labyad.
11 0
PeterVKV
lekker man
3 0
S_020
Gelul. Hij wil zo de prijs drukken. Marc moet nu op zijn beurt weer iets roepen van "we willen Ziyech niet kwijt ondanks de vele clubs die aan hem trekken".
2 -1
Babayaka
Die moet vechten voor zijn plekke.
Zijn geluk is wel dat hij linksbuiten rechtsbuiten. Achter de spits kan spelen. Hopelijk flikkeren we de verdedigende in de weg lopende tikkie breed middenvelder eruit.
Dan kan er weer echt gevoetbald worden .
1 -1
Barra
Wie is die verdedigende tikkie breed middenvelder dan?
1 0
De_Realist
433 met de punt naar voren

Labyad - X - Neres

Tadic

Ziyech - Frenkie de Jong

Tagliafico - Wober - de Ligt - Mazraoui

Onana
1 -4
behangdelul
Verdediging met De Ligt - Wober - Tagfliafico
Middenveld met Tadic - Donny - Frenkie - Ziyech
Aanval: Labyad - Dolberg - Neres

En met Frenkie kun je dan schuiven tussen 3-4-3 en 4-3-3...heerlijk!
1 0
Rujar
En 3-3-4 en 3-5-2 en 4-4-2 en 4-5-1 met een direct omschakeling naar 3-4-3. Zeer dynamisch en indien nodig zou je ook 4-2-1-3 kunnen spelen. Dan zou 3-2-1-4 ook nog kunnen als het moet.
0 0
AFC34
Pfff wat een elftal, kun je misschien zelfs later Blind nog op de plek van wober zetten, mocht hij komen.
0 0
Ajax_026
Die speelt begin seizoen weer 2 goede wedstrijden en dan is die als nog weg en dat heeft hij ook verdient speelt al jaren als een van de beste in eredivisie.
1 -6
Ajaxbrl
Die blijft gewoon let maar op
2 0
MankeNelis
Weet je nooit, als ergens de carrousel gaat draaien kan hij zo weg zijn.
1 -1
Bobbaasje
Ziyech mag van mij wel blijven.
1 -2
mvdk
Ik zie het probleem niet. Dat we nu een keer speler kopen vóórdat er 1 vertrekt kan nu zomaar eens heel goed uit gaan komen. Tadic is een geweldige vervanger, maar wat nou als de deal met Ziyech afketst? Dan hebben we ze gewoon allebei!!!
1 0
Jornnn
Vroeger hadden we er het geld niet voor. En nu kunnen we die luxe wel permitteren. Prima zaak. Nu hopen dat EtH ze tot op het bot geprikkeld houdt.
0 0
mvdk
Als we CL halen schiet de motivatie omhoog.
0 0
Dennis1964
Ziyech had vorig jaar niemand in het veld om tegenop te kijken. Iemand die hem ook eens kan corrigeren als hij weer eens de moeilijke oplossing zoekt. Zijn geniale momenten blijven maar zijn balverlies zal omlaag gaan.
Dus als hij blijft en samen met Tadic in één team speelt zal je zien dat zijn statistieken nog beter worden.
Het enige probleem is dan nog de FLUITERS. Maar die moeten gecorrigeerd worden door de mede supporters.
Het kan een mooi seizoen worden met of zonder Ziyech.
4 -1
Rentokill
In een 433 met punt naar achteren kun je dan met Ziyech, Blind (vm) en Tadic leuke dingen doen op t middenveld.
0 -2
NouridolbergNeres34
En waar spelen frenkie en donny dan...
1 0
Babayaka
Jong Ajax, het wordt tijd voor mannen voetbal.
Niet het veredelde jeugd voetbal.
0 -3
Barra
Doe mij maar Frenkie ipv Ziyech, ik denk dat die 2 elkaar ook beter aanvullen dan Ziyech en Tadic
4 0
JBM
Daar ben ik zeker van overtuigd
2 0
kaashaas
Kortom, Zyech word constant door de media opgezocht om ons te voeren zodat wij lekker negatief kunnen denken.. ik persoonlijk heb er vrede mee of die gaat of blijft. Maar laten we ervoor waken dat we niet teveel aandacht geven aan de zyechs en de kluiverts van deze wereld want het gaat om Ajax en niet om spelers.
4 0
Oliveira
Geruchten moet je ook met met een korreltje zout nemen. Daarnaast sport journalistiek is vergelijkbaar met roddelbladen en papperazi. Niks objectiefs wat er iets die hoek komt. Ze snappen het verschil niet tussen feiten en opvattingen/meningen/wishful thinking.
1 0
Dennis1964
Goed gezegd. De media voedt ons en wij praten ze na. Zo ook vorig jaar het negatieve over Ziyech. Altijd achter de club en spelers blijven staan. 90 minuten lang, 50 wedstrijden lang jaar in jaar uit.
1 0
JanTa
Ziyech samen met Tadic in 1 elftal opstellen, de meeste clubs zouden er blindelings voor tekenen.
2 0
Web
Ja dat kan met EL-Hamadi en Clasie er achter, dan komt het zeker goed.
Wil jij zo spelen met Ajax?
0 -1
JanTa
Clasie????? Ben je soms naar de Efteling geweest?
0 0
FanaticAjax
2 Feyenoord Spelers?
1 0
Web
Was het maar zo makkelijk.
Echt iedereen vind Ziyech een hele goede voetballer, daar gaat het ook niet om.
Maar kan Ziyech in dienst van een ploeg spelen?
Moet Tadic als stofzuiger het balverlies van Ziyech oplossen?
Moet Neres het elftal uit, omdat hij het best is in een vrije rol op rechts?

Ik kijk veel meer uit naar Tadic met Labyad, twee spelers die totaal niet voor zich zelfs spelen maar in dienst van een team, Ik kijk nu al uit wat voor ballen Dolberg krijgt van die twee.

Dat balverlies van Ziyech komt bij onder druk zetten, op het WK kwam het ook weer aan het ligt, hij mist dan het overzicht, bovendien heeft hij ook nog eens gezegd dat hij het heeft gehad met Nederland.
2 -3
Roels
Precies, ik snap het gezeur om Ziyech ook niet zo. Doet veel geniale dingen. Zit er kort op. Alleen te veel balverlies door tikkies breed. Kwestie van concentratie. Met meer concurrentie kan ook ziyech zich dat niet veroorloven. En tadic op links en ziyech op 10, en dan steeds wisselen van positie samen met Neres wil ik wel eens zien hoe ze dat in de eredivisie denken te verdedigen.
1 -2
gi0vanni
Snap je het gezeur niet. Is dat een grapje?
1 -2
Roels
Nee
0 -1
Web
Ik blijf er bij hoe goed hij ook kan voetballen, het niet goed is voor Ajax
Ik hoop echt dat hij weggaat, dan maar voor minder geld.
5 -9
Bensco
Dat gevoel deel ik wel. Hoe je het ook went of keert, er is geen opstelling mogelijk zonder een speler onterecht te slachtofferen. Met Ziyech erbij heb je 5 aanvallende middenvelders in je team die van te hoog niveau zijn om te laten banken. Tadic, Ziyech, Donny, Frenkie en eventueel Labyad zelfs nog. Met hun huidige vormen en kwaliteiten kun je geen een van deze spelers eigenlijk op de bank zetten.
2 0
NouridolbergNeres34
Labyad kan prima op de bank ,de rest moet inderdaad spelen.

Tadic kan op de flank daar zie ik hem ook liever.
Beste voor donny en frenkie zou zijn dat ziyech een transfer maakt.
0 0
Bensco
Labyad is niet gehaald om te banken. Ik heb ook niet het gevoel dat Ajax dit keer voor breedte aankopen is gegaan. Misschien zijn Bandé en Schuurs als projecten voor langere termijn gehaald maar Blind, Tadic en Labyad zijn aankopen met dusdanig veel ervaring dat ze er gelijk horen te staan. Bovendien denk ik dat Tadic als linkshalf gaat spelen onder Ten Hag. Het maakt eigenlijk vrij weinig uit want ze kunnen alle 2 als linkshalf OF als linksbuiten voetballen. Er wordt er hoe dan ook een onterecht geslachtofferd.
0 0
Rentokill
Het is heel goed voor Ajax als hij blijft. Zonder hem was t allemaal n stuk erger geweest vorig jaar.
1 -3
Web
Ben ik het totaal niet mee eens, met Frenkie op die plek had het zeker niet minder geweest.
4 -2
Babayaka
Waarop bazeer je dat? Ik heb echt nog niks imponerends gezien van frenkie de jong,
0 -3
Barra
Ik zie ook veel liever een Frenkie terwijl hij nog wel het een en ander te bewijzen heeft. Ziyech daarentegen is een goede speler, maar vind ik niet zo geniaal en beslissend als veel mensen hem toedichten. Heb niks op zijn werklust aan te merken, maar bij Ziyech vind ik het allemaal te vrijblijvend. Hij geeft her en der wat mooie passes, maar daar blijft het dan ook wel bij. Hij is niet de regisseur die anderen ook beter laat spelen
2 0
Barra
Ja ik vind het bij hem ook allemaal wat te vrijblijvend, vind hem ook geen speler die anderen echt beter laat spelen.
3 0
TusanDadic
Ziyech linksbuiten, Tadic op het middenveld. Iets meer body op de juiste plek.
0 -4
Web
En dan Tadic achter de man aan lopen van FC Ziyech zijn balverlies.
Wat zou dat zonde zijn.
5 0
TusanDadic
Je kan beter als buitenspeler balverlies lijden, dan als middenvelder.
0 0
Web
Wij zullen het zien
0 -1