Blind verbaasd door crisis-uitspraken: 'Zei de trainer dat?'

JesseTH, 23-02-2020 om 21:15, 6897 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind is verbaasd dat Erik ten Hag het woord crisis heeft gebruikt voor de huidige situatie van Ajax. De verdediger heeft nog voldoende vertrouwen in de ploeg en weet wat hen te doen staat: hard werken.

'Zei de trainer dat? Ik spreek in ieder geval niet van een crisis', klinkt een verbaasde Blind, geciteerd door Voetbal International. 'We kunnen nog steeds winnen donderdag, staan bovenaan en zitten nog in de beker. Natuurlijk wordt het heel moeilijk, maar dat was het vandaag ook. Vorig seizoen kampioen worden, was ook moeilijk.'

De routinier weet dat er arbeid geleverd moet worden door de Ajacieden. 'Het komt ons niet aanwaaien omdat we veel goede spelers hebben. We moeten er keihard voor werken. Vorig jaar hadden we na kerst ook een maand dat het niet liep. Toen viel het woord crisis ook bijna. Daarna pakten we het op.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Daley, als je aanvoerder wilt worden, moet je echt met betere teksten komen.
0 0
de-Ajacied
Crisis ? Vorm? We hebben gewoon een hele smalle selectie
Zonder Ziyech, Neres en Promes en dus Tadic niet in de spits heb je gewoon 40% minder kwaliteit. Punt.
2 0
de-Ajacied
Crisis ? Vorm? We hebben gewoon een hele smalle selectie
Zonder Ziyech, Neres en Promes en dus Tadic niet in de spits heb je gewoon 40% minder kwaliteit. Punt.
0 0
HStorm
Blind is net terug, dit seizoen een hoop pech. Eerlijk gezegd vind ik ook dat ten Hag zijn opstellingen veelal goed stonden tijdens optimale vorm. Een crisis trainer lijkt hij niet te zijn.
0 -1
Ruudje74
Crisis die je ten Hag mag aanrekenen:
Elke week een andere opstelling
Vreemde wissels

Spelers spelen zonder vertrouwen, je kan namelijk zo gewisseld worden of de volgende wedstrijd gepasseerd worden.

Daarnaast ook wel pech met al die blessures, of heeft dat ook met de trainingsmethodiek te maken...
4 0
HilversumNoord
Nee, negeer het maar...3 wedstrijden verliezen van de 6...elke week een ander elftal...
3 -1
De_Realist
Van CL uitschakeling (niet geheel onze fout) linea recta door naar kansrijke EL uitschakeling, plus punt na punt weg gooien in de Eredivisie, ja voor Ajax is dat een crisis.
4 -1
Zaanstad
Leve de Ajax supporters ...winnen we WZAWZDB we worden kampioen .
Verliezen en iedereen is slecht en moet weg .
3 -2
MichelBoerebach
Niet iedereen is slecht, maar er lopen er wel een paar rond.
2 0
Babangida83
Blind is een kanjer. Goede mentaliteit.
3 0
Michels
Blind is de Boer nog gewend. Die man sprak zelfs niet over een crisis tijdens de grootste crisis van de club. Dat is toch wel een verschilletje met onze huidige trainer. En dan weet ik wel dat de meesten zullen zeggen dat de Boer betonvoetbal speelde. Maar ja, zijn gehele ploeg was op een gegeven moment ook minder waard dan de transfer van Antony...
3 -3
Johan1
Dit geeft dus aan dat er totaal geen chemie meer zit tussen trainer en spelersgroep.
Meteen de trainer lozen, anders worden we geen kampioen. Feyenoorsd zit al handenwrijvend te wachten op een onsamenhangend en onzeker Ajax. Met dank aan clown Ten Hag die continu spelers wisselt in de opstelling. Traore? Huntelaar? Schuurs? Alvarez? Die spelers weten totaal niet waar ze aan toe zijn. Babel is het lachertje van het elftal, maar mag wedstrijden blijven staan. Lang wordt na 2 mindere wedstrijden meteen verhuurd....Ten Hag ziet het gewoon niet en is een gevaar voor dit Ajax. We verspelen alles in een paar weken. Nu actie...weg met die sukkel.
2 -2
roodwit007
Het zijn altijd de zelfde gasten hier die roepen ter hag out , altijd de zelfde personen , wij noemen dat in de volksmond TROLLEN (bij de Kruidvat zijn de papierenzakdoeken in de aanbieding)
1 -2
Babayaka
Laten we wachten tot ze eind april 3de staan.
0 0
Duif63
Het zijn steeds dezelfde mensen die zien dat het een puinhoop is bij Ajax ja. Maar dat zijn geen trollen, kakkerlakken of lampies, maar betrokken supporters die er van balen dat het zo slecht gaat de laatste maanden. Liever dat dan al die niks aan de hand figuren van het roze brillen leger.
4 -1
driesterren***
Tis gewoon triest om naar te kijken, ballen die niet aankomen veel gewoon achter de man gespeeld. Of helemaal niet aankomen. Ajax moet meer variatie in het spel gooien tegenstander speelt hier op in!
En Ten Hag heeft het niet meer zijn kunstje is bij Ajax voorbij, moet een trainer komen die meer variatie in spel weet te krijgen!
0 -1
DeLeermeester
Morgen half negen weer op het VMBO melden hè Dastaan
0 -3
Henkstarr
Is wel je stokpaardje dit he :p
0 0
Lewis Hamilton
Ja, Daley we liggen op het randje uit Europa en staan wonder boven wonder nog 3 punten voor op AZ. Oh en we kunnen geen uitwedstrijd meer winnend afsluiten.
2 -1
Dastaan
Hij doet z’n achternaam wel eer aan. Je ziet toch dat het crisis is als je niet presteert zoals het hoort blinde garnaal. Elftal draait voor geen meter. Die ten Hag moet ontslagen worden met z’n war taal. Dan is het weer een drukke schema qua wedstrijden, dan is het weer goed dat ze veel spelen. Laat spelers invallen die nooit normaal zouden spelen maar omdat de nood aan de man is. Alsjeblieft #tenhagout
2 -2
ajaxwestland09
Nou daley het is wel crisis sinds de winterstop is het armoedig slecht , geen overtuiging , geen beleving , geen wil om te vechten
3 -1