TG: Babel tekent zondag of maandag contract bij Ajax

GinoHaverkamp, 11-01-2020 om 15:15, 4308 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het duurt niet lang meer voordat Ryan Babel officieel wordt gepresenteerd bij Ajax. Volgens Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, heeft de Oranje-international met succes de medische keuring doorlopen. Zondag of maandag zou hij zijn contract bij Ajax ondertekenen. 

Zaterdagochtend onderging de 33-jarige Babel de laatste medische test. Volgens Verweij zet hij zondag of maandag zijn handtekening onder een contract dat hem tot en met de zomer Ajacied maakt. De officiële presentatie zou dan snel volgen.

Babel keert daarmee voor de tweede keer terug bij Ajax. Eerder was de aanvaller tussen 2004 en 2007 actief in Amsterdam, waarna Liverpool hem aantrok. In de zomer van 2012 keerde de vleugelspeler annex spits terug voor nog een jaartje in Amsterdamse dienst. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
ben benieuwd wanneer hij rood wit rode banen neemt :p
0 0
033AFCA
Jammer joh Telegraaf, alweer er naast. Dan zou je denken 2020 nieuw jaar laten we er het beste van maken, direct al weer fout.
3 0
Bjorn
Effe kappertje pakken voor z'n normale haarkleur en we kunnen weer genieten van onze Ryan.
1 -1
AFCAsphere
Ik hoop puur en alleen al voor de mensen die zich ergeren aan opvallende haarkleuren, dat ‘ie het gewoon blijft doen.
1 0
BillSplate
Hopelijk verft ie 't in de kleuren van Ajax.
0 0
GvanderK
Idd kan echt niet gewoon :)
1 -1
markk
Zou er een clausule in zijn contract staan dat hij van dat belachelijke haar af moet?
1 -1
Ajax1960
Nee, links en rechts blonderen en dan heeft Babel een Ajax muts aan.
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
Stel stel stel ajax wordt geen kampioen, terwijl ze aan de CL vorig jaar 100mil. verdienden en no eens 150 aan de jong en de ligt. Dan nog geen kampioen worden, zou echt een schande zijn ondanks de blessure's.Als topclub helemaal met veel geld hoor je daar op in te spelen
0 0
gi0vanni
Goed verhaal, kampioen worden doe je natuurlijk met geld en niet met veldspelers. Daarom is +100 mil. een garantie dat je alles gaat winnen en zo niet is dat een schande.
0 0
Ajax#1900
Dus als je voor veel geld verkoopt moet je per se kampioen worden? Goed verhaal.
0 0
Bky
Zijn er dan echt niet mensen die even hun post opnieuw lezen en denken van "ja, nee, dit is eigenlijk pure poep wat ik typ, doe maar niet".
2 0
Suarez16_
We staan 10 punten los van psv, dus het komt wel goed.
0 0
Bjorn
Moving on...
0 0
AjaxDaniel
Ten eerste er komt geen 250 miljoen netto binnen om uit te geven. Daar gaan vooral met het CL geld nog aardig wat kosten van af waaronder premies. Maar het ding is, Ajax zou in principe 40 miljoen voor een speler kunnen betalen, maar dat soort kaliber spelers komen zeer waarschijnlijk niet naar de Eredivisie. Daarnaast is er een verschil tussen kunnen en willen. En ik weet zeker dat de financiële mensen binnen de club terecht een kanttekening plaatsen bij zo'n transfer.

We hebben gewoon een te lage begroting. En de enige manier waarop je echt kan aanhaken is d.m.v. een besloten CL waar wij dan inzitten. Want qua naam en historie hoort Ajax natuurlijk gewoon bij de grootste clubs, maar we spelen in een ontzettend klein land/competitie.
1 0
JariJari
2024 spelen we superleague!
1 0
mgtow
Yes! Wij wel
0 0
Middenweg401
Hopelijk laat hij zijn roze badmuts in Turkije.
0 0
AFCAwooz
Ik ben benieuwd of hij weer met #49 gaat spelen :)
0 0
AjaxDaniel
"In de zomer van 2002" moet 2012 zijn
0 0
GinoHaverkamp
Dat klopt natuurlijk! Bedankt voor het melden.
0 0