Vd Vaart trekt voetbalschoenen voor even weer aan

BartVeenstra, 22-08-2019 om 15:45, 8602 views, JydskeVestkysten |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rafael van der Vaart trekt zijn voetbalschoenen donderdagavond voor even weer aan. De oud-speler van onder meer Ajax, Hamburger SV en Real Madrid doet mee met een wedstrijd van het team van Esbjerg fB dat uitkomt in de zogenoemde Series 4.

Dat elftal speelt donderdagavond in het Veldtofte Idrætspark een wedstrijd tegen FC King George. 'Ik kijk ernaar uit. Hopelijk heb ik lucht voor een paar minuten', grapt Van der Vaart in gesprek met JydskeVestkysten. In november van het vorige kalenderjaar besloot Van der Vaart definitief te stoppen met professioneel voetbal. 'Het ging niet meer. Wanneer ik aan het herstellen was, kreeg ik vanzelf weer een nieuwe blessure. Ik houd nog altijd van voetbal, maar mijn lichaam kan het niet meer aan.'

Toch heeft Van der Vaart een goede reden om wat conditie op te bouwen. De creatieve middenvelder van weleer legt uit: 'Op zondag 13 oktober is er voor mij een wedstrijd geregeld in het Volksparkstadion in Hamburg. En voor die wedstrijd zou het wel zo leuk zijn als ik een beetje kan rennen', lacht Van der Vaart wederom.

De wedstrijd waar Van der Vaart het over heeft betreft een wedstrijd tussen 'Rafa's HSV Stars' tegen 'Rafa's All Stars'. Enkele namen die hebben toegezegd van de partij te zijn, zijn: Edgar Davids, Patrick Kluivert, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Clarence Seedorf, Robin van Persie, Frank Rost, Nigel de Jong, Sergej Barbarez, José Paolo Guerrero, David Jarolim, Lewis Holtby, Joris Mathijsen, Piotr Trochowski en Thimothée Atouba.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Zijn kaken zijn ook overbelast en nooit geblesseeert?
1 0
Dit is mijn club
Blijft zonde dat zijn carrière er al zo vroeg op zat. Na Spurs en zijn terugkeer bij HSV was het eigenlijk al over en dat op zijn 30e. Vergelijk dit eens met KJH en hoe die gast nog wekelijks tekeer gaat....... op zijn 36e.
0 0
gi0vanni
Jammer hoor en het zelfde kun je zeggen over Kluivert en Ronaldo. Had veel meer in hun loopbaan gezeten.
0 0
VDV23
Ja zonde, wat een gevoel had die gozer in z'n linkerbeen. Sympathieke gozer en praat ook nog redelijk leuk over voetbal, wat hij ook niet al te serieus neemt.
0 0
Harrie Nak
Welk sterrenteam zit Atouba in?
0 0
4xEC1
In zijn Ajax tijd vond ik vd Vaart beter dan Wesley Sneijder, hij had echt iets geniaals in zijn spel wat alleen de allergrootsten hadden.. En @ voorkennis: vd Vaart zélf drijft in dit stuk meer dan 1x de spot met zichzelf, de reacties hieronder zijn in dezelfde trend, dat je dat niet begrijpt om meteen "sukkels" te gaan roepen...
0 0
Ajax27
Was ie ook, hij was beter en verder dan maatje Sneijder in zn Ajax tijd. Ik heb HSV altijd een aparte keuze gevonden na Real, was subtop Duitsland terwijl ie in mijn ogen echt jarenlang voor de absolute top had kunnen gaan. Maar goed, neemt niet weg dat ie geniale periodes heeft gehad bij zowel zn clubs als het NL elftal. Prachtige sierlijke rasvoetballer
0 0
talent020
Raffie ging juist van Ajax naar HSV, wellicht dat je die stap merkwaardig vind? want na HSV ging hij naar Real toe,
0 0
Ismael Urzaiz
En daarna naar Spurs
0 0
Flipper33
Heeft die geen slippers om naar een cafetaria te lopen dan ?
1 0
Raoul14
Reactie van een stakker
0 -1
Barra
Jammer dat hij niet het lichaam van een echte atleet had, want hij had zoveel voetbalvernuft en gogme.
1 0
VDV23
Doet Heiko niet mee?
0 0
D.B.
Atouba hahaha
0 0
Murtagh
Zal wel in een rolstoel terecht komen
0 -1
Radie125
dat worden 3 spierscheuringen
0 -1