Vitesse-trainer Letsch stuurt Bero en Rasmussen met vakantie

door BartVeenstra 11

Bron De Gelderlander

Vitesse-trainer Letsch stuurt Bero en Rasmussen met vakantie

door BartVeenstra 11

Bron De Gelderlander

Laatst geüpdatet

Vitesse heeft Matus Bero en Jacob Rasmussen met vakantie gestuurd, zo meldt De Gelderlander. De Arnhemmers spelen zondagmiddag in de GelreDome tegen Ajax. 'We willen het seizoen mooi afsluiten', zegt trainer Thomas Letsch.

Voor Bero is de accu leeg, zo valt te lezen. Hij krijgt nu vrijaf en kan zich richten op het EK met Slowakije. Rasmussen liep in het duel met Fortuna Sittard een lichte blessure op en is er zodoende ook niet bij tegen Ajax. Mogelijk krijgt ook linksback Maximilian Wittek rust.

'Er zullen enkele aanpassingen zijn tegen Ajax', vertelt Letsch. 'De vermoeidheid zit diep in de groep. Daarmee krijgen er meer rust. Maar we pakken de wedstrijd wel serieus aan. Er moet gewoon een goed elftal staan. Met Ajax komt de landskampioen op bezoek. We willen de competitie graag winnend afsluiten.'

Vitesse is zeker van plek vier en speelt om die reden in het volgende seizoen Europees voetbal. Zondag wil men het seizoen goed afsluiten. 'We zetten nog eenmaal vol aan. Met Ajax wacht de landskampioen, dus ligt er nog een zware klus op de slotdag van het seizoen', aldus de Vitesse-trainer.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Doekhi, Bazoer, Hajek; Dasa, Bruns, Tannane, Tronstad, Manhoef; Darfalou, Broja.

Denk jij dat Ajax het seizoen afsluit met een 0-2 overwinning op Vitesse? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties