Viertal Bayern voert oppositie tegen Kovac

door Bart Veenstra 24

Viertal Bayern voert oppositie tegen Kovac

door Bart Veenstra 24

Laatst geüpdatet

Het is nog altijd crisis bij Bayern München. Na het 1-1 gelijkspel van afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg meldt Kicker maandagochtend dat een viertal Bayern-spelers, waaronder Arjen Robben, zich tegen trainer Niko Kovac hebben gekeerd.

Naast Robben zijn ook spelers Mats Hummels, Thomas Müller en Franck Ribéry klaar met het beleid van Kovac. Het viertal zou zelfs een oppositie hebben gevoerd met als doel om van Kovac af te komen. Geschreven wordt dat ze Kovac 'een aardige gast' vinden, maar dat hij niet beschikt over de ervaring om een club als Bayern München te leiden. Ook zou er onvrede zijn over het wisselbeleid en de tactische vaardigheden van de coach.

Het gaat zelfs zo ver dat zelfs de vrouw van Müller zich met het beleid van Kovac bemoeit. Zij plaatste op Instagram-story een bericht op het moment dat Müller inviel: 'Het heeft zeventig minuten geduurd voordat de hersenen beginnen te werken.'

Ajax en Bayern München treffen elkaar op woensdag 12 december in de Johan Cruijff ArenA. Begin oktober eindigde het treffen in Duitsland in een 1-1 gelijkspel. Na die wedstrijd was er ook al chaos rondom het elftal van Niko Kovac. Zo verliet James Rodriguez vol woede het stadion.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties