'Nagelsmann hoopt Schreuder mee te nemen naar Bayern München' | Ajax Showtime

'Nagelsmann hoopt Schreuder mee te nemen naar Bayern München'

door BartVeenstra 21

Bron ESPN

'Nagelsmann hoopt Schreuder mee te nemen naar Bayern München'

door BartVeenstra 21

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Julian Nagelsmann hoopt bij Bayern München wederom te kunnen samenwerken met Alfred Schreuder. Dat meldt ESPN vrijdagochtend op basis van enkele bronnen.

Nagelsmann, die vanaf 1 juli officieel aan zijn nieuwe job als trainer van Bayern München begint, werkte in het verleden bij TSG Hoffenheim ook al succesvol samen met Schreuder. Op dit moment is laatstgenoemde, die eerder ook assistent-trainer bij Ajax was, nog actief als rechterhand van Ronald Koeman bij FC Barcelona.

Of Schreuder openstaat voor een vertrek bij FC Barcelona is nog maar de vraag. Koeman is in ieder geval blij met de aanwezigheid van de oefenmeester in Catalonië. 'Bij Ajax werkte hij met Erik ten Hag, die vergelijkbare spelideeën als Barcelona erop nahoudt. Hij heeft heel veel van Julian Nagelsmann geleerd en hij past hun ideeën toe. We complementeren elkaar. Vervolgens hakken we knopen door. Alfred is een Nederlander en Nederlanders houden van offensief voetbal. Hij heeft bij verschillende clubs gewerkt, waaronder Ajax.'

Verwacht jij dat Ajax in de Klassieker met 0-3 wint van Feyenoord? Zet in en krijg 11,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties