Wie was jouw Man of the Match tijdens FC Volendam - Ajax?

door Jesse ter Haar 66

Bron AS

Wie was jouw Man of the Match tijdens FC Volendam - Ajax?

door Jesse ter Haar 66

Bron AS

Ajax heeft zondagmiddag met 1-4 weten te winnen op bezoek bij FC Volendam. De Amsterdammers moesten even op stoom komen, maar namen vooral na rust afstand van de thuisploeg, die door de nederlaag definitief is gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. Wie vond jij zondag de beste Ajacied?

De doelpunten werden tegen FC Volendam gemaakt door Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Chuba Akpom. Gezien zijn twee goals lijkt Taylor een gegadigde voor de titel van Man of the Match, maar is het genoeg? Jij bepaalt het! Of was Jordan Henderson volgens jou de beste man van het veld? De controlerende middenvelder keerde terug na een rugblessure en hielp Ajax mede aan de overtuigende overwinning.

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de 1-4 overwinning op FC Volendam de hoogste beoordeling? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.