Jansen nieuwe trainer sc Heerenveen

door ArthurV 1

Jansen nieuwe trainer sc Heerenveen

door ArthurV 1

Laatst geüpdatet

Johnny Jansen is de nieuwe trainer van sc Heerenveen, zo meldt de Friese club via de officiële kanalen. Daarmee is Jansen de opvolger van Jan Olde Riekerink, die in april op non-actief werd gesteld.

Jansen tekent in Heerenveen een contract voor één seizoen, met de intentie voor een langere samenwerking. 'Ik ben echt hartstikke blij dat het rond is. Een contract voor een jaar is prima. Het is aan mij om mijn werk hier goed te doen, zodat we samen verder kunnen bouwen', is de eerste reactie van de oefenmeester, die de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen seizoen al op de bank zat bij de Friezen.

Jansen was sinds 2014 assistent-trainer in het Abe Lenstra Stadion en werkte onder meer samen met Dwight Lodeweges, Foppe de Haan, Jurgen Streppel en Olde Riekerink. Technisch manager Gerry Hamstra laat weten zeer tevreden te zijn met de nieuwe functie van Jansen. 'We zijn blij dat Johnny volgend seizoen voor de groep staat en dat hij zijn ambitie om hoofdtrainer te worden hier kan verwezenlijken. Hij kent de club en heeft een duidelijke visie over het voetbal dat we bij sc Heerenveen willen spelen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.