Otto: 'Stengs een bruikbare speler voor Ajax'

door Bart Veenstra -1

Otto: 'Stengs een bruikbare speler voor Ajax'

door Bart Veenstra -1

Laatst geüpdatet

Ajax-jeugdtrainer Heini Otto noemt Calvin Stengs een 'bruikbare' speler voor Ajax. De aanvaller van AZ wordt de laatste tijd veelvuldig gelinkt aan Ajax, al is de hoofdpersoon in kwestie er zelf niet al te veel mee bezig.

'Als ik die jongen zo zie, is het echt een groot talent', zegt Otto bij NH Sportcafé. 'Ik denk dat het wel een bruikbare speler voor Ajax is. Ook vanwege zijn leeftijd. Ja, het is een (typische, red.) Ajax-speler. Of hij op het scoutingslijstje staat? Dat weet ik niet, dat is intern', houdt Otto wijselijk zijn mond.

Voetbalanalist Rinus Israël geeft aan dat het belangrijk is om eerst te kijken wie er definitief vertrekken bij Ajax, waarna Trouw-journalist Henk Hoijtink aanvult. 'Als Ziyech weggaat, speelt hij toch?', aldus de verslaggever, die Stengs qua capaciteiten zeker bij Ajax vindt passen. 'Maar gezien zijn blessure zou ik nog een heel seizoen bij AZ blijven.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Almelo? Zet dan in en krijg zeven keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.